• HSP Vrgorac PODRŽAVA INICIJATIVU DA SE SPORTSKU DVORANU U VRGORCU NAZOVE PO DAVORU JOVIĆU JUNAKU DOMOVINSKOG RATA


  HSP Vrgorac podržava inicijativu Joška Radonića da se sportska dvorana u Vrgorcu nazove po našem  heroju Domovinskog rata Davoru Joviću. Nadodali bi da se na dvoranu stavi spomen ploča sa natpisom “zlatnim slovima” DVORANA DAVORA JOVIĆA JUNAKA DOMOVINSKOG RATA.

  Isto tako predlažemo i jedan mural na samom ulazu u dvoranu sa njegovim likom,kao i natpis njegovih riječi: “TKO BI MENE ZAUSTAVIO DOK SE HRVATSKA NE OSLOBODI”? Davor je uistinu zaslužio da dvorana ponese njegovo ime, brojnu je mladost trenirao u toj dvorani, nedavno su brojni građani dočekali Nikicu Radonića kao viceprvaka svijeta u Kick-boxingu, a Davor je bio njegov trener.

  O njegovom ratnom putu je suvišno i pričati to već svi znaju u vrgorskoj krajini, dva puta ranjavan, bačeni bojni otrovi na njega te kako je sebi smanjio invalidnost da se vrati na bojište… Davor je bio i ostao legenda vrgorske krajine i to je najmanje što je zaslužio. Dakle predlažemo da se nadoda amandman za sljedeću sjednicu gradskog vijeća koja će se održati 5.12.2017.

  Bog i Hrvati!

  HSP Vrgorac
  Denis Ćulav,predsjednik