• MILANOVIĆU: „ZATUCANA“ DESNICA JE STVORILA HRVATSKU, VAŠI LJEVIČARI NISU HRVATSKU ŽELJELI


  čondić vrpka
  Hrvatski premijer je danas u svom susretu sa „antifašistima“ RH izjavio da u Hrvatskoj postoji samo zatucana desnica.
  Podsjećam predsjednika hrvatske vlade da ljevičari hrvatsku nisu ni željeli.
  Povijesna je činjenica da su zastupnici SKH- SDP na čelu s Ivicom Račanom demonstrativno napustili zgradu Hrvatskoga državnog Sabora, odnosno da nisu glasali o povijesnom dokumentu koji je udario temelje samostalnoj i suverenoj hrvatskoj državi.

  Jednako tako je Gordana Grbić iz SDP-a 30.05.1990. održala govor u kojem je bila protiv puštanja hrvatske državne himne. Da ne zaboravimo kako se je SDP sam proglasio sljedbenicom SKH i da je Vaša stranka bila za novo ujedinjenje sa drugim bivšim republikama bivše SFRJ u neku novu Jugoslaviju.

  Da kojim slučajem ne zaboravimo kako je 26. srpnja 1990. SKH SDP osnovala neku „vladu u sjeni“ koja j trebala biti nasuprot novoj mladoj hrvatskoj, demokratski izabranoj vladi. Prema svemu nevednome svakome je jasno da Vaša partija nikada nije željela samostalnu Hrvatsku kojoj ste danas na čelu i koja Vas danas plaća.
  Hrvatsku su stvorili upravo „zatucani“ desničari ona,  kako Vi kažete ,neobrazovana sirotinja. Takvim izjavama nanijeli ste uvredu svim hrvatskim braniteljima, svima onima koji su svoju mladost,zdravlje i živote položili za slobodu zemlje kako biste Vi danas njome upravljali. Da Vas podsjetim zajedno samnom rame uz rame borili su se i doktori i akademski slikari i inžinjeri ali Vi niste jer ste Vi navodno bili premladi iako ste stariji od mene. Ja nisam bio premlad i da sam bio mlađi opet ne bih bio premlad.

  Vama je jasno da dolazi kraj Vaše vladavine, kraj vladavine komunističke partije. Jasno vam je da dolazi vrijeme za polaganje računa putem lustracije. Jasno Vam je da dolazi vrijeme proglašenja komunističke partije, čiji ste Vi i Vaša partija sljedbenici, zločinačkim režimom.
  Dolazi vrijeme za neku novu domoljubnu ljevicu na hrvatskoj političkoj sceni koja neće voditi politiku po partijskom već demokratskom sistemu za koju vjerujem da će nositi hrvatski predznak i vjerujte mi kada dođe taj dan, proslaviti ću ga zajedno sa svojim „zatucanim“ desničarima uz čašu šampanjca i uz vatromet.

  HRVATSKA STRANKA PRAVA
  Krešimir Vrpka