• Mr. Vinko Vukadin, čovjek koji se jedini usudio pokušati kandidirati protiv Karamarka, potpisao zamolnicu za HSP.


  vinko vukadin
  Mr. theol et mr. phil, Vinko Vukadin je pravaškoj javnosti poznat kao neumoljivi i poprilično spretan sugovornik, protivnik, ali i iskreni pravaš, koji svoj pravaški svjetonazor nikada nije krio, ali do sada je pokušavao svoje političke ideje ostvariti kroz HDZ.

  Nakon javne potpore Vesni Pusić, mr. Vukadin, koji je pomagao Karamarku u prvoj kampanji za predsjednika HDZ i bio je član gospodarskog odbora HDZ-a, razilazi se s HDZ-om,  javno proziva Oreškovića i reže svoju člansku iskaznicu.

  Gospodin Vukadin je dugogodišnji suradnik mnogih časopisa, direktor nekoliko osiguravajućih društava i banaka, trenutno samostalni poduzetnik koji se bavi eduakcijom managera, a za pravaše sigurno zanimljivo da je jedan od urednika sabranih djela Dr. Ante Starčevića.

  Povod za pristup HSP-u je, po Vukadinovoj izjavi, očiti pokušaj uništavanja desne ideje putem konačnog preuzimanja HDZ-a od strane jugo i eurofilnih snaga, što stvara nove potencijale na političkoj sceni.
  Vukadin će se odmah uključiti u rad s mladima i pomoći u edukaciji HSP-ovih kandidata za sljedeće izbore. Čestitamo novom kolegi i radujemo se suradnji na izgradnji prepoznatljive pravaške politike.

  hsp

  Pročitajte: Index  Dnevno.hr Tržim.com  Građanska akcija..  Osijek online