• NE LOMITE POLITIKU PREKO HRVATSKIH BRANITELJA


  Hrvati znaju pokazati domoljublje i zajedništvo a znaju se i zahvaliti promicateljima Hrvatske i njenim junacima. Nekoliko puta u sjedištu svih Hrvata Zagrebu disao je domoljubni duh.
  Zagreb je dočekao Hrvatske branitelje nakon VRo “OLUJA”, dočekao je Ivana Pavla II., dočekao je naše generale nakon oslobađajuće presude u Hagu, dočekao je naše vatrene i nikako ne smijemo zaboraviti da je održan jedan mimohod povodom dana Hrvatskih branitelja i domovinske zahvalnosti.

  Sva ova događanja obilježio je duh zajedništva Hrvatskoga naroda.

  Od samog početka svjetskog prvenstva u nogometu u Rusiju naši Vatreni su isticali da igraju za sve Hrvate a posebno za Hrvatske branitelje.
  Naši vatreni su pozivali na zajedništvo, što su objeručke prihvatili vladajući političari (istina takve floskule nije prvi put da se čuju iz usta političara).

  HSP jasno poručuje nije zajedništvo vlada HDZ HNS i SDSS i partnera SDP.
  To je samo potvrdilo ono što radite godinama, a radite na podjeli hrvatskog naroda a za interes Bruxelles-a.
  Velika koalicija nije interes Hrvatskoga naroda. To je savez za prikrivanja svih pljački od devedesetih do danas i i ubuduće.

  Zajedništvo Hrvatskog naroda s Hrvatskim ratnim veteranima možete pokazati za njihov dan, Dan Hrvatskih branitelja i domovinske zahvalnosti.

  Pokažite zajedništvo s Deklaracijom o Hrvatskim ratnim veteranima tako da im se ne spriječava nastup, da Hrvatskim ratnim veteranima na njihov dan pjeva onaj koga oni žele i da svoj dan slave u prijestolnici svih Hrvata- Zagrebu.
  Da se njihov dan slavi u svim gradovima i općinama u Hrvatskoj, kako je narod slavio i dočekao naše vatrene.
  Da se ime Hrvatskoga branitelja izgovara s poštovanjem a ne da mu se lijepe etikete.
  Hrvatski narod je prepoznao poruku kada su naši vatreni rekli za koga igraju i zato im i je priredio veličanstven doček u sjedištu svih Hrvata i u njihovim mjestima od kuda dolaze.
  HSP vam poručuje da ne lomite politiku preko Hrvatskih branitelja i ne uzimajte si poruku o zajedništvu kao nešto što se odnosi na vladu, jer vi niste vlada Hrvatskoga naroda nego poslušnici Bruxelles-a

  Veselko Krnjić
  Član predsjedništva
  Povjerenstvo za Hrvatske branitelje