• Predsjednik Srb u radnoj posjeti HSP-u Sisačko moslavačka županije.


  sisak 1
  U četvrtak 23. travnja 2015. godine predsjednik HSP-a Daniel Srb bio je u radnoj posjeti HSP-u Sisačko moslavačke županije.

  sisak
  Nazočio je sjednici 31. sjednici predsjedništva HSP-a Sisačko moslavačke – županije, koja je održana organizaciji HSP-a Glina u Glini. Sadržajno je to bila sjednica na kojoj je predsjednik Srb izvješten o stanju o stanju HSP-a u Sisačko – moslavačkoj županiji.
  Predsjednik Srb se obratio nazočnima na sjednici i posebno pohvalio dobar rad ove organizacije, s naglaskom da se uvijek može bolje i više. Posebno je se osvrnuo na nedavni povratak u HSP kompletnih organizacije HSP AS ili HČSP-a na području grad Siska.
  “Znak je to da se HSP ponovno vraća na prijašnje pozicije na hrvatskoj političkoj sceni, a ostale stranke koje se kite pravaškim predznakom će kako su nastale tako se i ugasiti i nestati” – rekao je između ostalog predsjednik Srb.

  sisak 4

  Predsjednik HSP-a Daniel Srb je jučer također obišao i stranačke organizacije u Sisku, Žabnu i Lekeniku. Pritom je položio cvijeće i zapalio svijeću poginulom hrvatskom branitelju Ivici Debogoviću kod spomenika u Žabnu, HOS-ovcu i članu HSP-a koji je položio život za Domovinu.

  sisak 7

  sisak 5

  sisak 6
  Posjet je završio u Lekeniku, gdje je predsjednik HSP-a obišao Podružnicu HSP Lekenik, položio vijenac u prigodi obilježavanja Svetog Jurja, dana općine Lekenik.
  srb lekenik
  hsp