• Priopćenje svim medijima: Reakcija na sve češće istupe Pere Čorića o pravaštvu


  zastav hsp

  Poštovani hrvatski mediji, Vi časni novinari, urednici i vlasnici portala (palac dolje iznimkama), Zamoljavamo Vas da u narednim objavama vodite računa o činjenici da svojim pisanjem o g. Peri Čoriću iz „HSP-a AS“ kao pravašu nanosite nemjerljivu štetu toj izvornoj hrvatskoj političkoj ideologiji.

  Naime, upozoravamo da je g. Pero Čorić „dotepenac“ u pravaštvo gdje se skrasio nakon 15 godina lutanja po HDZ-u i HIP-u Miroslava Tuđmana. Nakon raspada HDZ-a dvijetisućite Pero Čorić je lutao razno-raznim putevima „tuđmanizma“ al zbog činjenice da je „bara puna krokodila“ nije mogao zadovoljiti svoj interes.

  Registrirajući suprotno Zakonu o političkim strankama (članak 11. Zakona.,)  političku stranku HSP dr. Ante Starčević, tadašnji HDZ-ov ministar Mlakar koji uz ostalo ima niz možebitnih sličnih kompromitirajućih radnji krivotvorenja, došlo je do „doživotne“ koalicije te kvazi pravaške strančice sa „velikim bratom“ HDZ-om što ulazi u anale političke korupcije a taj savez drži političkim taocem izvornu Hrvatsku stranku prava kradući joj indetitet i politički suverenitet!

  Zanimljivo je i da je Pero Čorić 2010. godine pravomoćno osuđen za krivotvorenje službene isprave što ga opet stavlja „uz bok“ mnogih „uvaženih“ hadezeovaca pa je i to dokaz da se ne radi o pravašu nego o čistom i izvornom „zajedničaru“!!

  Vi hrvatski novinari morate prihvatiti činjenicu da, bez obzira što je sve naizgled „čisto i legalno“ kad g. Peru Čorića nazivate pravašem jer je tajnik te i takve političke prostitutne registrirane stranke, svojim pisanjem o „pravašu Čoriću“ uistinu sramotite ta velika imena svekolike hrvatske povijesti koje povezujemo sa pravaštvom,  od Matoša, Šuflaja, Perčeca, don Ive Prodana, a da ne govorimo o osnivaču i utemeljitelju Ocu domovine dr.Starčeviću!

  Što se tiće „pravaštva“ kod g.Pere Čorića činjenica je da on može imati poveznicu s pravaštvom jedino ukoliko je dr.Starčević volio janjetinu i kapulicu mladu, da su mu bila samo „dva zuba u glavi“ te da je imao dva razreda osnovne škole, što složit ćete se nikako nije točno,  a sigurno je više nego približno točno da je u ovom slučaju opisan izvjesni „droboljubac“ Pero Čorić!

  I na kraju priopćenje, budimo realni i nadasve ozbiljni, je li moguće zamisliti da je dr. Starčević bio krivotvoritelj službenih isprava, te pravomoćno osuđen za bilo koje kazneno djelo!!???

  Pravaški Vas pozdravljam,
  Denis Šešelj, član Hrvatske stranke prava