• Priopćenje za javnost – izvanredna sjednica Glavnog stana HSP-a


  SREDSTVIMA JAVNOG PRIOPĆAVANJA

  PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

  28. siječnja 2012. održana je izvanredna sjednica Glavnog stana HSP-a koju je sazvao predsjednik HSP-a g. Daniel Srb povodom događanja nakon redovne sjednice Glavnog stana HSP-a koji su uzrokovali štetu ugledu Hrvatske stranke prava.

  Na sjednici Glavnog stana HSP-a razrješen je dužnosti predsjednik Glavnog stana HSP-a g. Mirko Duspara zbog propusta u vođenju središnjeg političkog tijela HSP-a. Nakon razrješenja vodstva Glavnog stana HSP-a izabrani su novi dužnosnici: g. Berislav Gržanić je izabran za predsjednika Glavnog stana HSP-a, a za dopredsjednike su izabrani g. Darko Dumbović iz Petrinje i g. Miroslav Marčetić iz Zagreba.

  Nakon izbora novih dužnosnika Glavni stan HSP-a utvrdio je ključ saziva Sabora HSP-a koji će se održati krajem veljače 2012. i donio zaključke kojima je iskazao potporu donesenim odlukama Predsjedništva HSP-a i tijela HSP-a kao i u kvalitetnim pripremama za Sabor HSP-a.

  Glavni stan HSP-a osudio je istupe pojedinih dužnosnika koji su zlonamjerno i neistinito prikazivali stanje u Stranci i osporavali nadležnosti i odluke tijela Stranke.

   

   

  Hrvatska stranka prava