• Robert Gregorić za Zadarski List: Pravaši okupite se u HSP-eu jer “HSP JE DOM SVIH PRAVAŠA”!


  robert gregorić

  Svjedoci smo kako u današnje vrijeme nije jednostavno provoditi politiku javnog interesa koja se zauzima za narod jedne samostalne države. Zbog neprirodnih koalicija koje su pogodovale pojedincima, tj . politikantima od osobnog interesa ili sluganstva globalnim svjetskim interesima, pravaštvo se i kao sve druge pozitivne inicijative našlo dugi niz godina u kontroliranom kaosu istih, te unatoč pojedincima iznimno dobre volje nije uspijevalo odoljeti izazovima podmetanja i slaganja mozaika moćnika kojima je interes uništiti volju pojedinca i cijele zajednice i tako provoditi plan kontrole kapitala nad čovjekom .
  Vidljivo je to u samom raskolu pravaša, a kamoli u drugim političkim opcijama.

  Pravaštvo u Hrvatskoj mora opstati jer nemamo drugu nacionalnu i suverenističku opciju u Hrvatskoj i dok se svi pravaši ne vrate u „HSP – Dom svih pravaša“ i zajedno ne počiste redove unutar svojih članova, pravaštvo ne može živjeti u narodu.

  Vođeni idejom ,,djeluj lokalno-misli globalno” u Zadarskoj županiji smo odlučili pokrenuti inicijative oživljavanja i prepoznavanja pravaštva kao najvažnije političke opcije obzirom na izvanredno teško stanje i veliki rizik očuvanja opstojnosti i suvereniteta naše države.

  Zadnjih godina intezivno radimo na aktiviranju članstva u lokalnim sredinama te je rezultat dobre suradnje i odaziva na inicijativu vrlo pozitivan. Na lokalnim izborima za mjesne odbore 2015. godine HSP je pobijedio u mjesnom odboru Gornji Karin – općina Obrovac. Ostvarujemo solidan rezultat na izvanrednim izborima na otoku Pagu.

  Danas HSP-a Zadarske županije ima četiri gradske podružnice – Zadar, Benkovac, Obrovac i Pag, te ima šest općinskih podružnica – Vir , Privlaka , Poličnik, Kali , Preko i Pašman. U Jesenicama, Škabrnji imamo povjerenike, a uskoro ćemo imenovati povjerenika za grad Biograd kako bi oformili što više podružnica .

  Nemamo namjeru stati jer nam je pravaštvo u srcu i sve ćemo napraviti i biti spremni za nadolazeće lokalne izbore koji se imaju održati iduće godine. Ne pristajemo na ni na kakve koalicije jer nije vrijeme za kalkulacije. Stoga pozivamo sve pravaše da se vrate u matični HSP-a u svojim sredinama. Moramo zajedničkim snagama svatko u svojoj sredini pomoći iskorijeniti dodvorništvo, foteljaštvo i šutnju koje je ideju pravaštva dovelo do neprepoznatljivosti.
  Jedino zajedno možemo politički djelovati. Ujedinjeni politikanti najavljuju rješavanje desnih stranki iz koalicija i najavljuju koalicije sa opasnim političkim opcijama za Hrvatsku. Također pozivamo sve mlade ljude koji vole ovu zemlju da se uključe u HSP-a. Pozivamo i sve druge pojedince i organizacije koji pravaški misle jer nema vremena. Još jučer je bilo kasno za misliti HRVATSKI.

  U Zadarskoj županiji svakim danom broj članova HSP-a raste i postajemo ozbiljna konkurencija ostalim političkim strankama. Ubuduće ćemo se puno češće oglašavati i javno govoriti o potrebi hitne zaštite interesa naše države, te se unaprijed zahvaljujem medijima koji će biti u službi javne riječi i istine i pružanja prava na govor svima. Svima, a ne samo njima!.

  Hrvatice i Hrvati Razlikujte dobro od zla kao što otac Domovine reče,. AKO SAM NE RAZMIŠLJAŠ, UZALUD SLUŠAŠ RAZUMNIKA

  BOG I HRVATI!

  ŽV HSP-a Zadarske županije
  Robert Gregorić, predsjednik