• USTROJENA PODRUŽNICA KRNJAK!


  hsp-karlovac

  Nakon izvanrednih parlamentarnih izbora s kojima HSP nije zadovoljan iako je pokazao da je je najjača pravaška stranka, stranka koja je temelj i nositelj pravaške misli u Hrvatskoj HSP Karlovačke županije nije zapao u apatiju i ne miruje. Ozbiljno se radi i priprema za skori redoviti izborni zbor ŽV HSP Karlovačke županije, u sklopu priprema za lokalne izbore iduće godine.

  Jučer je ustrojena podružnica HSP Krnjak. Utemeljiteljskom Zboru je nazočila i glavna tajnica HSP-a Mirela Bušljeta Felc koja je pozdravila skup, zaželjela puno uspjeha u budućem radu a izabranom predsjedniku podružnice Nenadu Kovačeviću puno uspjeha u daljnjem političkom radu u mjestu gdje je jako teško i zahtjevno nositi barjak Hrvatske stranke prava.

  Veselko Krnjić, predsjednik podružnice Karlovac je u svome obraćanju istaknuo da je lako biti pravaš u Zagrebu, Osijeku ili Metkoviću dok je to u Krnjaku puno zahtjevnije, teže i kompliciranije. Svim nazočnima je poručio da su sada dio obitelji koja ima najstariju političku povijest u Hrvatskoj i da trebaju biti ponosni na tu činjenicu.

  Veselko Krnjić je iskoristio priliku i pozvao sve pravaše i članove Hrvatske stranke prava da zbiju redove i djeluju kao jedan i rade u interesu i HSP-a i Republike Hrvatske. Pozvao je sve da se “manu besplodnih rasprava i krenu orati po terenu, osnivaju podružnice i pripremaju za iduće lokalne izbore na kojima HSP mora ostvariti dobar rezultat”. Čestitao je Nenadu Kovačeviću na izboru na časnu dužnost predsjednika HSP-a Krnjak i najavio osnivanje novih podružnica u Karlovačkoj županiji.

  Novoizabrani predsjednik Podružnica HSP-a Krnjak Nenad Kovačević je  u svome govoru zahvale pozvao sve na ozbiljan pristup  poslu kojeg su se prihvatili, najavio nove članove u Krnjaku i izrazio zadovoljstvo činjenicom da  u Krnjaku   opet djeluje HSP.

  HSP