• U Metkoviću održan radni sastanak predsjednika HSP-a Karla Starčevića sa članovima podružnica HSP-a Dubrovačko-neretvanske županije.


  karlo starčević metković

  – Dana 12.08.2017. u Metkoviću je održan radni sastanak predsjednika HSP-a Karla Starčevića sa članovima podružnice HSP-a Dubrovačko-neretvanske županije.

  Prisutni su bili dopredsjednik I.Žuljević i član predsjedništva A.Starčević, a kao gošća bila je i gospođa Ruža Studer-Babić, prvo ime po aktivnosti hrvatske dijaspore iz Švicarske.
  Domaćini su iskoristili Maraton lađa kako bi prije sastanka sudjelovali u startu maratona i kako bi se zajedno veselili ovoj tradiciji na koju su Neretvani jako ponosni.  (Pobjedu su odnijeli Gusari iz Komina kojima čestitamo, kao i svim sudionicima ovog izuzetno zahtjevnog maratona).

  Ovo je prvi sastanak nakon lokalnih izbora, a po odluci predsjednika, sastanci će se održati u svim županijama kako bi se dobio što bolji uvid u rezultate nakon izbora kao i u situaciju koja vlada u svim sredinama. To je preduvjet svim potezima koje članovi očekuju od predsjednika i Predsjedništva.

  Na vručem jugu bilo je čvrsto, južnjački temperamentno i pravaški odlučno i pravedno. Iznad svih vrijednosti osijećalo se iskreno zajedništvo i odlučnost postizanja svih zacrtanih ciljeva jer s koje god strane gledali, pravaštvo je u svojim vrijednostima bez konkurencije.

  Razgovaralo se o mnogim aktualnim temama, ali čekao je dalek put, pa smo trebali krenuti kućama, ali uz obećanje skorog ponovnog susreta. Nakon svih obilazaka, predsjednik će u dogovoru sa svojim suradnicima u predsjedništvu, donijeti prijedloge poboljšanja rada podružnica kao i moguće promjene, ako situacija to bude zahtijevala.

  Ivica Žuljević