• Upozorili smo da je “glas za Hasanbegovića glas za Pupovca”!


  eugen-kvaternik

  HRVATSKA STRANKA PRAVA je u predizbornoj kampanji tražila od HDZ-ea i SDP-ea,  da se izjasne hoće li nakon izbora koalirati s SDSS-om i Miloradom Pupovcem.

  Odgovor nismo dobili, a sada vidimo i zašto. Relativni pobjednik ovih izbora unaprijed je imao namjeru koalirati s SDSS-om i Miloradom Pupovcem što sada umotava u priču o suradnji sa svim manjinskim zastupnicima. Drugi razlog je i  formiranje  Vlade Reppublike Hrvatske koja je prihvatljiva   lijevim medijima i briselskoj administraciji.

  Da se HDZ prije izbora izjasnio i  hrvatske birače upoznao sa svojim namjerama rezultati izbora bili bi značajno drugačiji.

  Birači bi znali da kada zaokružuju Hasanbegovića glasuju za Pupovca, kada zaokružuju Milijana Brkića da glasuju za Milu Horvata, kada zaokružuju Brunu Esih da glasuju za Borisa Miloševića, kada glasuju za Stiva Culeja da glasuju za Veljka Kajtazija…

  Prave razmjere štete po hrvatske nacionalne interese vjerojatno ćemo moći naslutiti tek s donošenjem proračuna za iduću godinu kada će se vidjeti koliko je naših novaca dobilo SNV Milorada Pupovca i njegov protuhrvatski časopis Novosti, te Zajedničo vijeće općina – paraudruga koja djeluje u hrvatskom podunavlju i koja je nukleus nekakv buduće „SAO Krajine“ i na tragu je Memoranduma SANu broj 2..

  Nadalje, vidjeti će se i po pozicijama koje će dobiti Pupovčevi profesionalni etnobiznismeni u   ministarstvima,  upravama i javnim poduzećima.
  Upozoravamo posebno da  takvu situaciju već imamo  u pojedinim  ispostavama Hrvatskih šuma u Slavoniji gdje je   kompletna upravaljačka struktura  složena  po Pupovčevim željama, a pokazatelj je da su četnici  doslovce se spustili iz šume u “Hrvatske šume”.

  HRVATSKA STRANKA PRAVA
  Drago Marković,  član predsjedništva