• USTROJENO ŽV HSP SDŽ; IVICA VLADAVA NA ČELU SPLITSKO DALMATINSKIH PRAVAŠA


  hsp-splittsko-dalmatinske

  Nakon što je ustrojena Podružnica Split, HSP Splitsko dalmatinske je održao i Županijski Zbor na kojem je ustrojeno Županijsko vijeće Hrvatske stranke prava za Splitsko dalmatinsku županiju. Kao predstavnik središnjih tijela stranke Zboru je nazočila glavna tajnica i članica predsjedništva Mirela Bušljeta Felc, a kao gost Zboru je nazočio i Veselko Krnjić predsjednik ŽV HSP-a Karlovačke županije.

  Sukladno poslovniku Zbor je otvorila i nazočnima se obratila glavna tajnica Bušljeta Felc. U svom obraćanju istaknula zadovoljstvo činjenicom da je HSP Splitsko dalmatinske opet u punom pogonu, da se ustrojavaju podružnice, da se članstvo mobilizira, što je na kraju rezultiralo i današnjim danom kada se ustrojava Županijsko vijeće HSP-a za Splitsko dalmatinsku županiju.

  “Bez jakog HSP-a u Splitsko dalmatinskoj nema jakog HSP-a ni na nacionalnoj razini” – naglasila je Bušljeta Felc.

  U radnom dijelu Zbora statutarno je proveden izbor vodstva HSP za SDŽ.

  Za predsjednika Županijskog vijeća izabran je Ivica Vladava, dosadašnji Povjerenik. Dopredsjednici su Ranko Topić i Ante Komljen, dok je tajnik Grgo Jelavić Mitrović. Rizničar je Ivica Radošević.

  Nadzorni odbor čine Marko Jonjić, Marijo Vuletić i Goran Gutić. U časni sud izabrani su Gordana Božiković, Damir Zaradić, Vinko Britvić, Nediljko Škeva i Denis Pupić

  Izbrani članovi Glavnog stana su Ivica Vladava – predsjednik županijskog vijeća i Ante Komljen – predsjednik podružnice Kaštela.

  Ivica Vladava se obratio nazočnima nakon provedenog izbora i nakon zahvale svim izaslanicima podružnica na ukazanom povjerenju pozvao sve na maksimalno zalaganje, zajedništvo i dosljedan rad na pravaškoj putu. Naglasio je da je nakon svega do sada učinjenog u planu ustrojavanje još nekoliko podružnica kako bi HSP Splitsko dalmatinske županije bio maksimalno zastupljen na Saboru HSP-a koji se održava 25. veljače iduće godine i kako bi spremni dočekali izbore u gotovo svakoj općini i gradu.

  Po završetku Županijskog Zbora u prostorijama HSP-a u Splitu je održan Božićni domjenak, što je iskorišteno i za predstavljanje stranačkih prostorija gostima i svim članovima HSP-a iz Splitsko dalmatinske županije.

  BOG i HRVATI – HRVATSKA HRVATOM!

  HSP Splitsko dalmatinske

  Foto galerija:OVDJE