• HSP spreman za nedjeljne mjesne izbore u Gradu Bjelovaru


  Izbori za Vijeća mjesnih odbora Grada Bjelovara održavaju se u nedjelju 18.01.2015.godine.
  Hrvatska stranka prava (HSP) podružnica Bjelovar predala je liste kandidata HSP za Mjesne odbore ( M.O) Plavnice Gornje ,Stančiće i Brezovac.
  Završne izborne aktivnosti održane su u utorak na radnoj sjednici HSP-a održanoj u Centru udruga Bjelovar. Sjednici su prisustvovali svi zainteresirani građani M.O u kojima HSP izlazi na izbore. Prisutnima su se predstavili nositelji lista HSP-a ,te su pojedinačno predstavili plan i program za svoj M.O.

  – Nositelj liste HSP za M.O Plavnice Gornje je Josip Rihtarić.
  – Nositelj liste HSP za M.O Brezovac je Mario Šoštarić.
  – Nositelj liste HSP za M.O Stančići je Josip Janušić.
  bjelovar 01

  U svojim izlaganjima svi navedeni nositelji lista HSP su istaknuli važnost ovih izbora, jer smatraju da bi M.O trebali biti kreatori razvoja i boljitka Grada Bjelovara. U prostorima mjesnih odbora nužno je dopustiti razne društvene aktivnosti,u kojima bi mogli svoje vrijeme provoditi i mladi i stari. Treba im dopustiti da sami kreiraju razna događanja u svojim M.O.
  Kroz Vijeća M.O građani bi mogli ukazivati na razne probleme koji ih muće u svom odboru, a isto tako mogli bi i nuditi riješenja za boljitak. Da bi se poboljšala stanje u svim M.O potrebni su sposobni i kvalitetni ljudi. Baš zbog toga HSP je predložio svoje najkvalitetnije kandidate kojima je jedini interes raditi za boljitak svog M.O. Naši kandidati upoznati su sa svom problematikom u njihovim M.O i imaju pripremljene programe i riješenja za iste.

  Ovim putem pozivamo građane Plavnica Gornjih, Stančića i Brezovca : da iziđu na te izbore, daju nam potporu, te da zajednički promjenimo stanje u Vašem mjesnom odboru.

  NOVIM SNAGAMA ZA BOLJE SUTRA !

  HSP podružnica Bjelovar