• HSP Veliki Grđevac: Izgradite 200 metara pješačke staze i osigurajte sigurnost svojih mještana


  grđevac
  Ponukani nedavnom pogibijom našeg sumještana Mile B. dok se noću vraćao iz trgovine, podružnica HSP-a Općine Veliki Grđevac i ovim putem apelira na čelnike općinske koalicije HDZ – HNS da prihvate našu inicijativu za izgradnju prijeko potrebnih 200 m pješačke staze kroz Bjelovarsku ulicu koja vodi kroz naseljeno područje Velikog Grđevca gdje ljudi svakodnevno moraju riskirati svoje živote hodajući rubom magistralne ceste Bjelovar-Daruvar.

  Da bi se naši mještani mogli sigurno kretati Općinom, te da nam se više ne dešavaju tragedije potrebno je izgraditi pješačke staze na svim kritičnim mjestima naše Općine. Izbjegnimo politička prepucavanja i radimo i gradimo po Općini ono što je prioritet i što je potrebno, a ne samo kad su izbori i kad se skupljaju politički poeni.

  grđevac grb
  Ovim putem pozivamo sve mještane općine Veliki Grđevac da se jave našim vijećnicima HSP-a u mjesnim odborima ,kao i općinskom vijećniku HSP-a sa svojim prijedlozima i idejama te da zajedničkim snagama poboljšamo kvalitetu života u općini Veliki Grđevac.

  Podružnica HSP-a Veliki Grđevac
  Valentin Pavlović, predsjednik