• HSP Zvijerci izabrao novo vodstvo.


  Podružnica HSP Bjelovar organizirala je dana 31.03.2015.godine izborni Zbor ogranka HSP Zvijerci. Zbor je vodio Josip Rihtarić, predsjednik podružnice HSP Bjelovar.hsp zvijerci
  Članovi ogranka HSP Zvijerci proveli su izborni postupak,te je jednoglasno za predsjednika ogranka izabran Željko Gašparac, a za tajnicu Katarina Kovač.
  Stranka u gradu Bjelovaru svakodnevno provodi stranačke aktivnosti i u pripremi je održavanje cijelog niza osnivačkih Zborova HSP-a po mjesnim odborima. Iznimno je važno napomenuti da se stranci priključio veći broj novih članova, među kojima je najviše mladih ljudi.
  Naši mladi članovi žele ostati u Hrvatskoj i odlučili su stranački raditi i dijelovati kroz HSP na dobrobiti svih . Ovim putem pozivamo sve domoljube, sve simpatizere HSP-a da se priključe radu Stranke i da se učlane u HSP.
  Postupak upisa mogu obaviti u stranačkoj prostoriji u Bjelovaru, T.Masaryka 8 u Centru udruga Bjelovar, svaki utorak u vremenu od 18 do 20 sati ili nas mogu kontaktirati na naš e mail : hspbbz@gmail.com.

  Bog i Hrvati !

  Podružnica HSP Bjelovar
  Josip Rihtarić,predsjednik