• Iz HSP AS se vratio u HSP: Petar Despetović povjerenik HSP-a za Općinu Velika Pisanica


  petar despetović 1

  Hrvatska stranka prava ( HSP ) Bjelovarsko-bilogorske županije u više navrata je javno pozvala sve pravaše da se prikljuće radu Stranke. Na području Bjelovarsko-bilogorske županije projekt „HSP dom svih pravaša“ se provodi i daje rezultata.
  Petar Despetović je bio osnivač HSP-AS na području Bjelovarsko-bilogorske županije i podnio ostavku na sve dužnosti u HSP-AS Bjelovar, te se ispisao iz HSP-AS. Prije samog čina učlanjenja u HSP izrazio je zadovoljstvo povratkom u dom svih pravaša.
  Prihvatio je poziv o povratku i pohvalio je rad HSP u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Poručio je svim pravašima da slijede njega i da se vrate u jedinu pravu stranku prava – Hrvatsku stranku prava.petar despetović 2Radnom sastanku HSP-a u Velikoj Pisanici prisustvovali su dužnosnici podružnice HSP Veliki Grđevac i član Predsjedništva i predsjednik HSP-a Bjelovarsko-bilogorske županije Zvonko Mlakić. Prihvaćen je plan i program aktivnosti HSP-a na području Općine Velika Pisanica, te je službeno predana odluka o imenovanju za povjerenika HSP za Općinu Velika Pisanica Petru Despetoviću.
  Sa radnog sastanka upućen je poziv svim mještanima Općine Velika Pisanica da se priključe radu HSP-a.
  Povjerenik podružnice HSP Velika Pisanica Petar Despetović je prihvatio obvezu da u statutarnom roku obnovi rad podružnice i provede izborni postupak .

  Bog i Hrvati !

  Hrvatska stranka prava
  Bjelovarsko-bilogorska županija
  Zvonko Mlakić,predsjednik