• Iz pera jednog pravaša !


  Kad je pao Berlinski zid i urušavali se temelji omražene Jugoslavije, velikosrpske tvorevine i totalitarnog poretka koji se kao pijavica zalijepio za tijelo hrvatskog naroda, ali ne i njegovu dušu, neki su opravdano se nadali pozitivnim promjenama i imali vjeru u obnovu hrvatske države, samostalne i nezavisne od jugoslavenske tamnice naroda, Beograda i jugo-komunista, dok su oni “drugi” sve radili da se nikakve stvarne i suštinske promjene ne dogode.
  Oni “drugi” su bili jugo-komunisti, udbaši, bivši komunisti i kripto-komunisti koji su na sebe obukli hrvatska odijela i pod hrvatskim simbolima krenuli u svoj najveći poslovni podvig – prevaru naroda na političkom, gospodarskom, socijalnom, ideološkom i nacionalnom planu.
  “Carstvo zla”(HDZ-SDP)
  Uništili su oporbu cenzurom, lažima, spinovima i nema više oporbe, osim režimske, kao ukras parlamenta i vlastodržaca. Ako netko misli da su stranke poput SDP-a, HSLS-a, HSS-a ili Živog Zida oporbene stranke onda još ne zna što je višestranački demokratski sustav jer takav sustav uvijek ima poziciju (vlast) i opoziciju (oporbu vlasti, alternativu). To u hrvatskom slučaju nije slučaj.
  U hrvatskom slučaju imamo udbo-mafiju koja se naziva „oporba“ ali to nije. Kod nas je „oporba“ dr. Jekyll i Mr. Hyde u jednoj osobi. Naša „oporba“ je zločesta ali tumači kako je dobra i ima svoga brata blizanca, Dr. Jekylla i Mr Hydea broj 2, koji također laže da je dobar iako je po prirodi zao. Riječ je o vladajućoj stranci. Koji bi bili dokazi o shizofrenom ponašanju „oporbe“ i vlasti u Hrvatskoj? Dokaz je da se dr. Jekyll predstavlja kao hrvatska oporba i hrvatska vlast, dok Mr Hyde slavi zatiratelja hrvatske oporbe, tiranina i diktatora Josipa Broza – Tita. Ne propušta se slaviti tog zločinca prilikom bilo kakvog povoda, pa bio i banalan. No, kad treba narod prevariti onda se naša oporba i vlast od zločestog Mr Hydea pretvara u dobrog dr. Jekylla koji prolijeva suze na bleiburškom polju ili na nekom jugokomunističkom stratištu od Teznog do Maclja. Onda se opet javlja Mr Hyde koji ne želi procesuirati neke partizanske i komunističke ratne i poratne zločince.

  Drugi dokaz, a ima ih na desetke i stotine, je dokaz zavjere i šutnje koju titoistička „oporba“ i vlast održavaju već 26 godina, to je zavjera, šutnja i izdaja. HDZ nije desna stranka, nikada bila niti jeste. Jedina stranka hrvatske desnice, konzervativna demokratska i anti-komunistička stranka bila je i još uvijek je Hrvatska stranka prava (HSP) a sve ostalo je zabluda i iluzija, kao što je i danas iluzija ako netko misli da je HDZ “desna” stranka ili stranka desnog centra. Hrvatska je imala svoju stranku desnog centra, to je HSP čiji je predsjednik Karlo Starčević. Hrvatska ne samo da više nema višestranačje, nego nema ni stranku desnog centra, hrvatsku desnicu, osim što i dan danas demokratsku konzervativnu desnicu predstavlja jedino Hrvatska Stranka Prava (HSP).
  Hrvatska stranka prava s ovoga mjesta upućuje sućut cijelom hrvatskom narodu. Tu su sućut trebali uputiti crveni zlotvori – hrvatski izdajnici koji su izvršili pokolj nakon Drugog svjetskog rata nad hrvatskim narodom. Ovdje je prva od otkrivenih jama u poratnoj tragediji hrvatskog naroda. Hrvatska stranka prava će tražiti da se ispitaju i da se istraže sve jame u cijeloj Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srijemu i Vojvodini.

  Garantiram da nijedan narod nije stradao više od hrvatskog. Dok je židovski narod apsolutno i relativno najviše stradao u vrijeme rata, Hrvati su apsolutno i relativno najveće ljudske gubitke imali nakon rata. Poratno razdoblje, tj. mir je mjereći ljudskim žrtvama i krvoprolićima Hrvatima bio tragičniji od rata, a to mora znati cijeli svijet!

  DA NIJE BILO OVIH ŽRTAVA, NE BI BILO OVE LJUBAVI U KOJOJ SE RAĐA NOVA HRVATSKA. Ni nove Hrvatske ne bi bilo da nije bilo ovih žrtava. Nova Hrvatska se danas rađa iz naših tragedija na Bleiburgu, na Križnom putu i u svim onim jamama u koje su bačeni oni kojima je krivnja bila u tom što su se borili za svoju samostalnu Hrvatsku državu. A mi želimo živjeti na svom prostoru u miru i u svojoj slobodnoj državi. Želimo živjeti u ljubavi sa svim drugim narodima i državama. Neka je vječna slava i hvala svima koji su pali za svoju Hrvatsku!“

  BOG i HRVATI!

  Hrvatska stranka prava
  Podružnica Veliki Grđevac
  Robert Hajtić, predsjednik