• Izaslanstvo HSP-a na 19. Proljetnom međunarodnom sajmu u Gudovcu


  sajam 3
  Izaslanstvo HSP-a organiziralo je 02.04.2016. godine posjet na „19. Proljetni međunarodni Bjelovarski sajam u Gudovcu“.  Uz članove podružnice HSP-a Bjelovar kao gosti su bili Anđela Relković Paruž, predsjednica podružnice HSP Dugo Selo, Tihomir Grdinić dopredsjednik Županijskog HSP-a, a ujedno i član povjerenstva HSP-a za selo i poljoprivredu, te Zvonko Mlakić, član Predsjedništva HSP-a.
  sajam paruž_mlakić
  Članovi HSP-a u cjelodnevnom druženju uživali su u bogatom programu sajma. Posebno se dojmio štand Udruge Hrvatskih ratnih veterana i njihov projekt „ Ratnici u miru“, a projekt im je prezentirao član udruge Marko Šafran iz Kolareva Sela.

  Sajmovi su izuzetno bitno mjesto prezentacije poslovnih mogućnosti izlagača, novih tehnologija i poslovnih trendova, uz neizostavnu mogućnost usporedbe s konkurencijom.
  I dalje je nezamjenjiv osobni kontakt ”licem u lice” jer omogućava da istovremeno vidite, ocijenite i dobijete pravu informaciju o nekoliko proizvoda-kazao je Tihomir Grdinić  član Povjerenstva HSP-a za selo i poljoprivredu.

  sajam gudovacsajam 1sajam 2Hrvatska stranka prava
  Povjerenstvo za selo i poljoprivredu