• Izborni zbor podružnice HSP-a grada Daruvara


  Hrvatska stranka prava (HSP) Bjelovarsko-bilogorske županije održala je 26.1.2013. Izborni zbor HSP-a za grad Daruvar, te tako obnovila rad podružnice. Pod predsjedanjem povjerenika HSP-a Bjelovarsko-bilogorske županije Zvonka Mlakića pristupilo se izboru stranačkih tijela podružnice.

  Jednoglasnom odlukom Milan Šnjarić izabran je za predsjednika podružnice HSP Daruvar. Dopredsjednici su Pero Bošnjak i Vlado Mulac, tajnik je Alfonz Tutić, a rizničar Ivan Živančev-Tutić. Ostali članovi Izvršnog odbora su Cvitko Lučić, Esma Gvožđar, Tomislav Najdert i Goran Mihatovića, a u Nadzorni odbor izabrani su Denis Najdert, Nikov Nučo i Tomislav Šafar .

  Članovi podružnice HSP-a Daruvar nakon provedene rasprave donijeli su slijedeće zaključake:

  • Zbog alarmantog stanja u Daruvaru i gubitka preko 1500 građana vidljivom iz zadnjeg popisa stanovništva, zbog nebrige vlasti za razvoj gospodarstva, ulaganja u nova radna mjesta i mlade, te zbog trenutnog stanja da je Daruvar postao grad starije životne populacije, zaključeno je da je potrebno osnažiti rad HSP-a u Daruvaru i građanima ponuditi drugačiji pristup rješavanju problema. Također je potrebno pokazati svojim radom da postoji alternativa vladajućima, a to je program HSP-a kome su na prvom mjestu građani, a gradska vlast u službi građana.
  • Donesena je odluka da HSP grada Daruvara na predstojeće lokalne izbore izlazi samostalno.

   

  Županijsko vijeće HSP-a
  Bjelovarsko-bilogorske županije
  Zvonko Mlakić, povjerenik