• Novo vodstvo HSP podružnice Rovišće


  U Rovišću dana 13.07.2013.godine održan je Izborni Zbor HSP-a za općinu Rovišće. Hrvatska stranka prava Bjelovarsko-bilogorske županije započela je sa pripremama za održavanje Županijskog izbornog Zbora HSP-a, stoga će  u narednih 150 dana održati Izborne zborove po svim općinama i gradovima Županije.

  HSP Rovišće

   Podružnica HSP Rovišće prva je organizirala svoj Izborni Zbor. U radnom dijelu Zbora nakon konstituiranja svih radnih tijela Zbora prišlo se glasovanju i izboru predsjednika HSP-a Rovišće s obzirom da je nakon dva mandata predsjednik  podružnice Zoran Glibo podnio ostavku i u svom izlaganju istaknuo da je vrijeme za novu generaciju i nove ljude u Hrvatskoj stranci prava.

  Za predsjednika podružnice HSP Rovišće jednoglasno je izabran Zvonko Mlakić, a za dopredsjednike Ante Grbavac i Ivan Ravenščak, tajnik je Mile Štrk,a rizničar Mihael Škrnjug. Također su izabrani i ostali članovi Izvršnog i nadzornog odbora podružnice HSP Rovišće.

  Novoizabrani predsjednik Zvonko Mlakić zahvalio je na iskazanom povjerenju, te iznio plan i program rada HSP-a podružnice Rovišće. U svom izlaganju je istaknuo da je primarni cilj HSP-a u općini Rovišće dobrobit svih mještana , a ne vlastiti interes.

   U općini Rovišće HSP je treća Stranka po izbornom rezultatu.