• ODRŽANA RADNA SJEDNICA HRVATSKE STRANKE PRAVA BJELOVARSKO BILOGORSKE ŽUPANIJE.


  žv hsp bjelovarske 1
  Dana 24. listopada 2014. godine u Bjelovaru je održana radna sjednica podružnica HSP- a Bjelovarsko – bilogorske županije pod predsjedanjem člana predsjedništva i povjerenika HSP BBŽ Zvonka Mlakića.
  Izviješća sa sjednice Predsjedništva i sjednice Glavnog stana HSP-a prisutnim dužnosnicima podnijeli su Zvonko Mlakić i Branimir Begović. Svi prisutni predsjednici i povjerenici podružnica podnijeli su svoja izvješća o radu u proteklom periodu.
  Povjerenik Zvonko Mlakić pohvalio je rad svih dužnosnika stranke koji odrađuju ogroman posao na terenu, te na taj način predstavljaju HSP, a posebno je pohvaljen rad svih vijećnika HSP-a.

  Tihomir Grdinić, član Povjerenstva HSP-a za selo i poljoprivredu prezentirao je rad Povjerenstva i program HSP-a za selo i poljoprivredu. Zadovoljan je dosadašnjim radom i pohvalio je medije koji prate rad Povjerenstva.

  HSP BBŽ je na svojoj 4. Sjednici Ž.V HSP-a izradio svoj plan i ciljeve daljnjeg rada. Nakon godinu dana rada i uloženg truda svih dužnosnika i članova HSP na području Bjelovarsko – bilogorske županije ispunjeni su svi uvjeti za osnivanje Županijskog vijeća nakon dugih 7 godina. Formiranjem Županijske organizacije izabrati će se novo vodstvo HSP-a BBŽ te novi članovi Glavnog stana iz Bjelovarsko- bilogorske županije.

  žv hsp bjelovarske
  Na sastanku je odlučeno o krajnjem roku održavanja Županijskog vijeća, broju izaslanika podružnica s pravom glasa, te su dani ostali zadatci i smjernice potrebni za formiranje istoga.
  Jednoglasno je prihvaćen projekt „HSP JE DOM SVIH PRAVAŠA“, te je upućen javni poziv svim pravašima da se prikljuće radu jedinoj pravoj stranci prava u Hrvata -Hrvatskoj stranci prava.

  Hrvatska stranka prava Bjelovarsko- bilogorske županije dala je javnu podršku zahtjevima hrvatskih branitelja.

  Bog i Hrvati !