• Osnovana koordinacija podružnica HSP-a Bjelovarsko-bilogorske županije


  hsp bjelovar

  Dana 10.07.2014.godine Hrvatska stranka prava (HSP) Bjelovarsko bilogorske županije osnovala je koordinaciju HSP-a za Općine Končanica,Dežanovac, Sirač , Đulovac i grad Daruvar. To je već druga koordinacija HSP-a na području Bjelovarsko bilogorske županije,prva je osnovana za podružnice HSP-a Veliko Trojstvo, Severin, Šandrovac i Novu Raču , a predsjednik te koordinacije je Tihomir Grdinić iz Nove Rače. Cilj koordinacija je kvalitetniji i efikasniji rad HSP-a u županiji.

   Osnivačkom sastanku koordinacije u Siraču nazočili su Milan Šnjarić,predsjednik podružnice HSP-a Daruvar,Josip Hamp,predsjednik podružnice HSP Sirač,Milouš Koči,predsjednik podružnice HSP –a Končanica ,a ujedno i povjerenik HSP-a za Općinu Dežanovac,članovi navedenih podružnica,te gosti Tihomir Grdinić,predsjednik podružnice HSP-a  Nova Rača, Josip Rihtarić,povjerenik podružnice HSP-a Bjelovar, Marijan Tkaličanac, vijećnik  HSP-a  u općinskom vijeću  Veliki Grđevac  i

  Zvonko Mlakić, član Predsjedništva HSP-a i povjerenik HSP-BBŽ-a.

  hsp bjelovar 1

   Domaćin sastanka predsjednik podružnice HSP-a Sirač Josip Hamp podnio je izviješće o radu HSP-a u općinskom vijeću Sirač, s obzirom da je vijećnik HSP-a u navedenoj Općini.U svom izlaganju je istaknuo da je zadovoljan dosadašnjim radom podružnice i svim dosadašnjim izbornim rezultatima iz kojih se može izčitati da mještani prepoznaju i podržavaju rad HSP-a u Siraču.

   Zvonko Mlakić, član Predsjedništva HSP-a i povjerenik HSP-BBŽ-a prisutne je izvijestio o planu i programu HSP-a,te o odlukama izglasanim na sjednicama Predsjedništva,Glavnog stana i sjednicama HSP-a Bjelovarsko bilogorske županije. Isto tako prisutne je izvijestio o aktivnostima Saveza za Hrvatsku  i pripremama za predsjedničke izbore . Nakon izviješća pristupilo se postupku osnivanja koordinacije HSP-a za podružnice Končanica ,Dežanovac, Sirač, Đulovac i Daruvar,a za predsjednika koordinacije jednoglasno je izabran Milouš Koči iz Končanice.

   Predsjednik koordinacije Milouš Koči zahvalio se na izboru te je predložio smjernice daljnjeg rada. Nakon provedene rasprave dogovoren je zajednički plan i program HSP-a za navedenu koordinaciju.

   

   

  HSP-BBŽ