• Osnovana mladež HSP-a Grubišno Polje


  Mladež HSP-a Grubišno Polje

  U gradskoj vijećnici Grubišno Polje, dana 3.4.2013., osnovan je Klub mladih HSP-a za grad Grubišno Polje. Osnivanju su, osim članova mladeži HSP-a, prisustvovali svi dužnosnici podružnice HSP Grubišno Polje, gosti iz HSP-a Veliki Grđevac, Rovišće te Zvonko Mlakić, povjerenik HSP-a Bjelovarsko-bilogorske županije.

  Za predsjednika mladeži HSP-a Grubišno Polje izabran je Milanko Matanović, dopredsjednici su Martina Tavra i Mario Malounek, a tajnik je Matijas Stojak.

  Zvonko Mlakić, povjerenik HSP-Bjelovarsko-bilogorske županije, izrazio je veliko zadovoljstvo što je osnovana mladež HSP-a u Grubišnom Polju te je čestitao izabranim dužnosnicima. Mladima je poručio kako su potrebni HSP-u i kako je je uvjeren da će se mladi i aktivirati u rad Stranke i svojim idejama i prijedlozima dati svoj doprinos. Pozvao je mlade da se uključe u aktivnosti za lokalne izbore ,te da predlože svoje kandidate  na listi HSP-a za gradsko vijeće. Isto tako izvijestio je sve nazočne da HSP u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji izlazi na lokalne izbore samostalno te da je kandidat HSP-a za župana Bjelovarsko-bilogorske županije Vladimir Ferenčak. Pročitana je lista kadidata HSP-a za europski parlament, a Mlakić je pozvao sve da iziđu na izbore i zaokruže listu HSP-a pod brojem 15.

  Milanko Matanović, predsjednik mladeži HSP Grubišno Polje zahvalio se na izboru te poručio da će svojim radom  i djelima opravdati ukazano povjerenje .

  Željko Matković, predsjednik podružnice HSP Grubišno Polje čestitao je izabranim dužnosnicima mladeži ,te im je prezentirao plan i program HSP-a ,te članove mladeži pozvao da se aktivno uključe u rad Stranke. Naglasio je da HSP u gradu Grubišnom Polju na lokalne izbore izlazi samostalno, te je predstavio Danijela Pavlovića za nositelja liste HSP-a za gradsko vijeće Grubišno Polje.