• Podružnica HSP-a Nova Rača usvojila plan rada za 2016. godinu


  hsp nova rača
  Dana 16.03.2016.godine održan je sastanak podružnice HSP Nova Rača. Predsjednik podružnice Tihomir Grdinić (ujedno i član Glavnog Stana HSP-a) izvijestio je sve prisutne o aktivnostima Stranke, te o održanom Saboru HSP. Na Saboru je u najviša tijela HSP-a izabrano je dvoje naših predstavnika iz Bjelovarsko-bilogorske županije i to Zvonko Mlakić za člana Predsjedništva HSP i Milouš Koči za člana Časnog suda HSP.

  Prisutni članovi su iznijeli svoje prijedloge i ideje, te je zajednički usvojen plan rada HSP podružnice Nova Rača za 2016.godinu. Istaknuto je da će se podružnica u svom radu truditi približiti što većem broju ljudi, obnavljajući postojeće članstvo novim, mladim i ambicioznim ljudima koji cijene vrijednosti za koje se HSP zalaže.

  Želimo da to bude timski rad, pa ćemo trebati podršku svih Vas danas okupljenih, ali i svih onih koji nam se žele pridružiti učlanjenjem u HSP i od ovog mjesta napraviti sredinu ugodnu za život, dajući Novoj Rači mjesto koje i zaslužuje.

  Pokušati ćemo se približiti ljudima osluškujući potrebe mještana, pružajući im potrebne informacije, te organizirajući edukacije o bitnim temama u poljoprivredi putem povjerenstva HSP-a za selo i poljoprivredu, ali i ostalim bitnim stvarima.

  Hrvatska stranka prava
  Podružnica Nova Rača
  Tihomir Grdinić,predsjednik