• PODRUŽNICA HSP BJELOVAR PONOVNO USTROJENA!


  josip rihtarić hsp bjelovar1

  Dana 13.11.2014.godine s početkom u 19,oo sati održan je Izborni zbor HSP-a za grad Bjelovar. Zbor je otvorio i njime predsjedao član Predsjedništva HSP-a Zvonko Mlakić.

  Za predsjednika podružnice HSP Bjelovar izabran je Josip Rihtarić, za dopredsjednike Aleksandar Bobek i Jozo Butorac, tajnik je Ivica Gašparuš a rizničar Kristina Raptavi,
  Članovi izvršnog odbora su Daniel Knežević, Darko Križovan, Gabrijela Rihtarić i Dražen Lalić.
  U Nadzorni odbor izabrani su Denis Kobe za predsjednika, a Josip Janušić i Mario Šoštarić
  za članove.hsp bjelovar

  Novoizabrani predsjednik podružnice HSP Bjelovar je predstavio plan rada i  političkog djelovanja u Bjelovaru i naglasio kako  u skoro vrijeme  očekuje osnivanje nekoliko ogranaka HSP u gradu Bjelovaru, jer sve  pripremne radnje su učinjene.
  Zvonko Mlakić,član Predsjedništva HSP-a čestitao je izabranim dužnosnicima Podružnice Bjelovar i uputio javni poziv svim simpatizerima HSP-a,svim onima koji se smatraju pravašima, da nam se pridruže.
  Poručio je svima da je HSP bio i ostao DOM SVIH PRAVAŠA. Svojim radom i dijelima HSP je dokazao da je uvijek bio uz hrvatski narod kad mu je bilo najteže. Svi se sjećamo slogana HSP-a  „HOS naš ponos“.
  Najavio je i formiranje Županijskog vijeća za Bjelovarsko-bilogorsku županiju početkom prosinca 2014. godine,  čime se razina političkog djelovanja HSP-a u ovoj županiji diže na jednu višu razinu.
  Konačni cilj je imati podružnice HSP-a u svim općinama i gradovima u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji

  U buduće sve informacije o radu HSP-a mogu se dobiti svaki utorak u vremenu od 18 do 20 sati u stranačkoj prostoriji HSP u Bjelovaru( Masarykova 8).

  Povjerenik Hrvatske stranke prava
  Bjelovarsko – bilogorske županije
  Mlakić Zvonko