• Tomislav Miškulin predsjednik mladeži HSP Bjelovar


  tomislav miškulin

  Osnivači  Zbor mladeži HSP-a za grad Bjelovar održan je 25.11.2014.godine u stranačkoj prostoriji u Bjelovaru. Skupštini su osim članova mladeži HSP-a prisustvovali Josip Rihtarić,  predsjednik podružnice HSP Bjelovar i dopredsjednik podružnice Jozo Butorac, te Zvonko Mlakić, povjerenik HSP-a Bjelovarsko-bilogorske županije. Sjednicu je vodila i njome predsijedala Gabrijela Rihtarić, predsjednica mladeži HSP-Bjelovarsko-bilogorske županije.
  Odlukom članova za predsjednika mladeži HSP-a Bjelovar izabran je Tomislav Miškulin,a za tajnika Tomas Tomaš.
  tomislav miškulin 1

  Mladež HSP podružnice Bjelovar je ogorčena i razočarana stanjem u Gradu Bjelovaru, jer je većina članova bez posla, a strašno su tužni što su njihovi prijatelji masovno krenuli napuštati Hrvatsku u nadi da u drugim zemljama zarade za život. Na sastanku je provedena rasprava te je odlučeno da će mladež uputiti priopćenje o stanju u gradu Bjelovaru i o programskim smjerenicama rada.
  Svi zainteresirani simpatizeri HSP-a mogu navratiti u stranačku prostoriju u Bjelovar, Masarykova 8, svaki utorak u vremenu od 18 do 20 sati, te se informirati o radu Stranke, a ako žele mogu se i učlaniti u HSP.
  Bog i Hrvati !

  Josip Rihtarić
  predsjednik HSP podružnice Bjelovar