• VELIKI GRĐEVAC: ODLIČNI REZULTATI HSP-a NA MJESNIM IZBORIMA.


  veliki grđevac

  Na izborima za mjesne odbore općine  Veliki Grđevac koji su održani 22. veljače 2015.  godine Hrvatska stranka prava  ostvarila je odlične rezultate. Imajući u vidu da je  politička konkurencija zajednički  izišla na izbore kao koalicija HDZ-HNS, pomognuti članovima iz svih drugih političkih opcija koje djeluju na području Velikog Grđevca (SDP, HSLS, HSS, Nezavisni seljaci),   ostvareni rezultati su više nego odlični.

  Prema neslužbenim rezultatima izbora u mjesnom odboru Veliki Grđevac HSP je osvojio 25% glasova i dobio jednog vijećnika. u mjesnom odboru Pavlovac HSP je  osvojio oko 17% i također  dobio  jednog vijećnika.

  Nastavak je to  dobrih rezultata HSP-a u Velikom Grđevcu. Podsjetićemo sve da je HSP na prošlim lokalnim izborima za Općinsko vijeće Velikog Grđevca izašao samostalno na izbore i  ostvario jedan vijećnički mandat.
  HSP Veliki Grđevac zahvaljuje svima koji su izišli na izbore i svoj glas dali listi Hrvatske stranke prava. Ukazano povjerenja  opravdati ćemo  ozbiljnim radom u vijećima mjesnih odbora, s ciljem poboljšanja  svakodnevnog života naših sumještana.

  Bog i Hrvati!

  hsp Veliki Grđevac