• Vladimir Ferenčak, kandidat HSP-a za župana Bjelovarsko-bilogorske županije


  U Bjelovaru je jučer, 14.5.2013., održano predstavljanje kandidata HSP-a s područja Bjelovarsko-bilogorske županije, za loklane izbore koji će se održati u nedjelju, 19.5.2013.

  Skupu su se obratili Branka Kolak, nositeljica liste za Gradsko vijeće Grada Bjelovara, Zdravko Vanjek, kandidat za načelnika i nositelj liste za Općinu Končanica, Zvonko Mlakić, kandidat za načelnika i nositelj liste za Općinu Rovišće, te Vladimir Ferenčak, kandidat za Župana i nositelj liste za Županijsku skupštinu Bjelovarsko-bilogorske županije.

  U svome obraćanju, Ferenčak je naglasio da je za dugoročan uspjeh potrebno promijeniti dosadašnju politiku.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  “Stvaranjem samostalne države trebali smo postati aktivni članovi u životu zajednice, imati pravo na kritiku, na dostojan život. Danas, zbog izostanka investicija, manjka volje i nesposobnosti, svedeni smo na preživljavanje ili socijalnu pomoć. Upravljanje županijom od strane podobnih, nastavak je daljnje stagnacije Županije.

  SPREMNI smo s Vama osigurati stručni kadar koji će pravodobno informirati obrtnike i male poduzetnike, pomoći im u korištenju novca iz fondova. Javna uprava će biti pokretač uspiješne lokalne zajednice.

  Podržavati hrvatskog seljaka u borbi za ostvarenje prava koja mu pripadaju. Poticati postojanje malih poljoprivrednih gospodarstva i osiguravati plasman i konkurentnost njihovih proizvoda.

  Vaš glas za HSP je glas za mlade, poštene i odlučne ljude.

  Ako želite mijenati ljude možete birati bilo koga, ali ako želite dugoročan uspijeh i rezultate trebate promijeniti politiku – to je ono što nudi HRVATSKA STRANKA PRAVA – HSP” – zaključio je Vladimir Ferenčak.

  Zvonko Mlakić, Branka Kolak i Vladimir Ferenčak

   

   

   

   

   

  Vladimir Ferenčak, rođen 30.8.1959.godine u Vinkovcima, otac dvoje djece. Invalid je domovinskog rata, stradao je u akciji Bljesak. Po struci je dr.med – urolog  i član je Europske urološke asocijacije. Zaposlen je na KBC Zagreb-Rebro.

  Član HSP-a od 1996.godine.

  Obnašao više dužnosti u HSP-u (bio predsjednik podružnice Bjelovar i bio predsjednik Županijskog vijeća HSP-a Bjelovarsko-bilogorske županije). Na nekoliko parlamentarnih izbora bio je na listi HSP-a za Hrvatski sabor.

  Bio je biran vijećnikom HSP-a u gradskom vijeću Bjelovar i bio je biran vijećnikom HSP-a u Županijskoj skupštini Bjelovarsko-bilogorske županije.

  Aktivan u nizu udruga pa tako od 1998. uključuje se u Udrugu zdravstvenih sporstskih djelatnika i obavljao je funkciju liječnika u više košarkaških i nogometnih klubova BBŽ.