• HSP: Štrumpfovi i Kukurikavci ne priznaju da njihove programe piše EU


  Hrvatska stranka prava Dubrovačko neretvanske županije reagirala je na tijek predizborne kampanje.

  – Čini nam se da je u Hrvatskoj konačno došlo do one divlje kapitalističke demokracije u kojoj političari i stranke koje imaju novac u izbornoj kampanji bombardiraju birače lažima i obećanjima bez pokrića, ističe se u priopćenju.

  Najdalje u tom idu kao i obično HDZ-ovci, kojima je bez obzira što je dokazano da su postojali crni fondovi dopušten izlazak na izbore.

  Bez obzira što bi moglo biti zamjereno ali mislimo da u onom plavetnilu od HDZ-ovih šuškavaca, majica i šalova ne vidimo ništa nego skupinu koju slobodno po boji možemo nazvati štumpfovi jer po nićemu drugom nije zanimljiva.

  Još k tome ako uzmemo da bi Kosorica mogla biti Štumfeta, Šeks Papaštrumf a Mladen Bajić Gargamel dolazimo do cijelog animiranog filma koji se bori za vođenje države prema članstvu u EU, navodi se u priopćenju, koje potpisuje predsjednik ŽO HSP-a, Dubrovačko-neretvanske županije, Denis Šešelj.

  – I Štrumpfovi kao i Kukurikavci sa svojim satelitima, koji zastupaju tezu ulaska Hrvatske u EU temeljem dogovorenih Predpristupnih ugovora i temeljnog dokumenta zvanog “Lisabonski Ugovor” predstavljaju svoje programe makar bi svakom normalnom trebalo biti jasno da je njihov program već odavno napisan u skladu sa navedenim Ugovorima, koji definiraju buduću Hrvatsku ekonomsku razvojnu politiku!

  – Niti jedna Vlada bila ona Kukuriku ili Štrumpf Vlada neće moći provoditi svoje navodne programe ukoliko nisu u skladu sa potpisanim Ugovorima sa EU stoga se postavlja logično pitanje, zbog čega se obmanjuje Hrvatska javnost pred izbore i zašto se na izborima kandidiraju ljudi i stranke, koji pošto-poto žele Europskoj uniji prepustiti dio Hrvatske suverenosti kako političke tako i ekonomske .

  Pitamo se dali je uopće potrebna takva Hrvatska Vlada i zbog čega Hrvatski porezni obveznici plaćaju te nesposobnjakoviće, koji svoju nemoć i neznanje dopunjuju bezglavim ulaskom u asocijaciju koja samo što nije propala, zaključuje HSP priopćenje za javnost.

  Izvor: SlobodnaDalmacija.hr