• Izborni zbor Podružnice HSP-a Korčula.


  hsp korcula

  Dana 22.01.2014 u Korčuli održan je Izborni zbor Podružnice HSP-a Korčula. Nakon što je verifikacijsko povjerenstvo utvrdilo da je prisutno dovoljno članova za kvorum uz pozdravni govor predsjednika Vjenceslava Paić Karege, članstvo je dobilo izvješće o dosadašnjem radu stranke.

  U Izvršni odbor izabrani su:

  Za novog(starog) predsjednika izabran je Vjenceslav Paić Karega

  Dopresjednici: Petar Lucin i Stjepan Biliš
  Tajnik: Jurica Volarević
  Rizničar: Antonija Volarević
  Dva člana izvršnog odbora: Ivo Farac i Ante Belić
  Nadzorni odbor: Zlatko Depolo (predsjednik)
  Članovi: Zoran Farac i Ivan Prižmić

  Za predsjednika pravaške mladeži Podružnice HSP- a podružnice Korčula izabran je Roko Poša. Sve odluke tijekom glasovanja donešene su jednoglasno.

   

  Nakon izbora novi (stari) predsjednik Vjenceslav Paić Karega se zahvalio članstvu na datoj podršci i poslao poruku javnosti da Podružnica HSP-a Korčula nastavlja rad sa mladim i poštenim ljudima koji su se spremni nositi sa nagomilanim problemima u gradu. Kao stranka će podržati svaku konstruktivnu ideju i prijedlog za dobrobit grada sa bilo koje strane dolazio. U proračunu za 2014 godinu ušla su i dva pravaška projekta: uređenje kapelice gospinog ukazanja u Čavića vali u Čari i dovođenje multifunkcionalnih igrališta u Žrnovo i Korčulu.

   

  HSP Korčula se neće prodati ni prikloniti nijednoj političkoj opciji nego će svoj rad nastavit kako je obećala u predizbornoj kampanji: POŠTENO, DOSLJEDNO i SAMOSTALNO!

   

  Pravaški pozdrav!
  Tajnik Podružnice HSP-a Korčula
  Jurica Volarević