• Marko Tomašić povjerenik HSP za općinu Smokvica, “HSP DOM SVIH PRAVAŠA” i na Korčuli!


  korčula 1
  Predsjednik povjerenstva za medije HSP-a Drago Marković boravio je danas na otoku Korčuli. Cilj posjeta je dogovor o budućem medijskom nastupu HSP-a na prostoru juga Hrvatske. U razgovorima s domaćinima iz HSP Korčula predvođenim Vjenceslavom Karegom zaključeno je da HSP na otoku Korčuli jedina pravaška stranka koja djeluje i ozbiljno se bavi politikom. Stranci svakodnevno prilaze novi ljudi i kreće se s osnivanjem podružnica u preostalim općinama.
  Karega je naglasio da projekt “HSP DOM SVIH PRAVAŠA” daje rezultate na otoku a dokaz tomu je i današnje imenovanje povjerenika HSP-a za općinu Smokvica Marka Tomašića kojem je Marković uručio Odluku predsjednika Daniel Srba o imenovanju.

  MARKO TOMAŠIĆ KORČULAZanimljivo je bio obraćanje Marka Tomašića koji je za ovu priliku govoreći iz srca rekao:
  “Svaka stranka ima svoj identitet po kojem se razlikuje od drugih. Program Hrvatske stranke prava zasniva se na tradicionalnim moralnim i nacionalnim vrijednostima, te se bori za svakog pojedinca u smislu njegova državnoga prava. Hrvatska stranka prava nikad nije bila i niti će biti satelit ili podružnica jedne od dviju najvećih stranaka koje nastoje bipolizirati Hrvatsku.

  Samo kao takva vjerno će služiti svome narodu i nastojati stvoriti promjene koje su nužne u našem društvu kao i stvaranju uvjeta za ostanak mladih.Ovim putem pozivam i njih i sve slobodne ljude željne promjena na lokalnoj kao i na državnoj razini da nam se pridruže kako bi zajedno izgradili temelje za bolji život i sretnu budućnost. Pozivam i sve pravaše da se vrate u svoje gnijezdo: „Otvorena su vam vrata,neka bude brat uz brata“!
  Bog i Hrvati!
  Za budućnost HSP-a ne trebamo se bojati.

  hsp