• Predsjednik Župnijskog vijeća HSP-a, Denis Šešelj ponudio je članstvu mandat na raspolaganje


  Nakon iznimno lošeg izbornog rezultata Hrvatske stranke prava u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, predsjednik Župnijskog vijeća HSP-a, Denis Šešelj ponudio je članstvu mandat na raspolaganje.

  – HSP je stranka koja nije satelit drugih većih stranaka i za to je platila veliku cijenu, ističe Šešelj u priopćenju.

  Naime, HDZ kao najveća stranka koju čak zovu “imperijem” učinila je baš sve da uništi najstariju stranku u Hrvata te čak potpomogla konkurenciju da pokuša preuzeti kormilo na desnici, koje bi bilo pod njihovoj kontroli.

  Gospođa Ruža Tomašić nije ništa drugo nego satelit HDZ-a što obični birači nisu uspjeli shvatiti te su joj omaškom ili iz neznanja podarili svoj glas, smatra Šešelj.

   Pozivam članstvo HSP-a Dubrovačko-neretvanske županije i šire da se smiri i pričeka daljnje upute a one koji smatraju da svoje političko djelovanje mogu ostvariti drugdje da časno odstupe kao što to doliči političarima u svim demokratskim zemljama zapadnog svijeta.

  – Nakon ovog teškog političkog poraza i nakon dvadeset godina mog članstva u jedinoj pravoj Hrvatskoj stranci prava objavljujem javnosti da ću i dalje ostati vjeran član stranke koju sam stvarao devedesetih te da će moja razmišljanja i predviđanja o gospođi Tomašić dobiti potvrdu u vrlo kratkom periodu a politička čim Hrvatska uđe u EU, obrazlaže Šešelj, koji ne želi razmišljati o Pravaškom kišobranu Ruže Tomašić jer je taj kišobran, po njegovim riječima napravljen u HDZ-u.

  Novoj vlasti želim uspjeh na polju demokratizacije Hrvatske na način da se promjeni izborni zakon koji će omogućiti Hrvatskoj ostali prosperitet i razvoj.

  Politička korupcija je rak rana Hrvatskog društva u cjelini a takvo stanje odgovara upravo onima koji su opljačkali i uništili Hrvatsku te narod drže u podaništvu i sluganstvu, zaključio je Denis Šešelj.