• HSP-ova koalicijska lista u Zagrebu očekuje dobar rezultat


  Lista Hrvatske stranke prava (HSP) za predstojeće izbore za zagrebačku Gradsku skupštinu i zagrebačkog gradonačelnika, koju podupiru Nezavisna lista Pere Kovačevića te stranke Akcija za bolju Hrvatsku (ABH) i Volim Hrvatsku (VH), izrazila je danas uvjerenje u dobar izborni rezultat.

  Siniša Šukunda - kandidat HSP-a za gradonačelnika Grada Zagreba

  Kandidat te liste za gradonačlenika Zagreba Siniša Šukunda iz HSP-a rekao je na današnjoj konferenciji za novinare da je geslo te koalicije “Zajedno” te da time žele pokazati da su na njoj “ujedinjene državotvorna i građanska opcija“. Naglasio je da su osnovne smjernice liste borba protiv korupcije i nezaposlenosti.

  Napomenuo je da će im kampanja “biti štedljiva i skromna i da iza njih ne stoje velike korporacije”. Pozvao je građane na lokalne izbore bez obzira za koju će stranku glasovati kako bi se izbjegla niska izlaznost kao na prethodnim izborima za Europski parlament.

  Željko SačićČlan predsjedništva ABH, umirovljeni general željko Sačić također je naglasio zajedništvo stranaka i pojedinaca na ovoj listi “koji su uspjeli svoje taštine staviti u drugi plan“. Ocijenio je da su Zagrepčani gladni boljeg, poštenog i čestitog života te da je Zagreb jedan od najskupljih gradova u Europi”. Građani plaćaju veliki prirez i druge namete, a ništa ne dobivaju za uzvrat, ocijenio je.

   

  Pero Kovačević“Nudimo znanje, poštenje i odgovornost i samo to može Zagreb izvući iz krize”, rekao je Pero Kovačević, koji je ocijenio da je uzrok krize u Zagrebu “rat Skupštine i gradonačelnika“. Prema njegovim riječima mnogi kandidati za ove izbore uopće ne znaju kako Grad Zagreb funkcionira i koje su nadležnosti gradonačelnika, Gradske Skupštine te vijeća gradskih četvrti.

  Izvor: Dalje.com