• Medijske blokade neće zaustaviti Pravaški blok


  Siniša Šukunda - kandidat Pravaškog bloka za gradonačelnika Grada Zagreba (Novi Zagreb - zapad)

  Pravaški blok - predstavljanje u Novom Zagrebu - zapadPred pedesetak članova i simpatizera, u punoj dvoranu  Mjesnog odbora Savski Gaj, Pravaški blok (stranke HSP i HČSP) predstavio je svoj program i aktivnosti za područje gradske četvrti Novi Zagreb – zapad. Josip Martini, predsjednik te podružnice, prigodnom je riječi pozdravio nazočne te pozvao pravaške kandidate za gradonačelnika i dogradonačelnike da predstave svoje programe.

  Prvi je za govornicu izašao Miroslav Šurbek, kandidat za dogradonačelnika, koji  je govorio o problemima poduzetnika, te o prometnim problemima u gradu Zagrebu.

  Ivan Pavić - kandidat Pravaškog bloka za dogradonačelnika Grada Zagreba ( Novi Zagreb - zapad)Zatim se prisutnima obratio drugi kandidat za gradonačelnika Ivan Pavić koji se dotaknuo socijalne tematike, te posebno mladih i obrazovanih, a nezaposlenih ljudi. 

  Pravaški kandidat za gradonačelnika Siniša Šukunda posebno je istaknuo blokadu nekih tiskanih i elektronskih medija prema koaliciji HSP-a i HČSP-a, te je pozvao sve članove da svojim osobnim kontaktima s drugim članovima i simpatizerima šire glas o tome za što se sve Pravaški blok zalaže u svojim programima.

  Josip Miljak - predsjednik HČSP-aSkupu su se među ostalima obratili i predsjednik HČSP-a, Josip Miljak, koji je pozvao na zajedništvo i snažnu suradnju unutar Pravaškog bloka kako bi se postigli što bolji rezultati na skorašnjim lokalnim izborima, te Ivan Friščić, član predsjedništva HSP-a i predsjednik izbornog stožera Pravaškog bloka za Zagreb, koji je naglasio kako dvije koalicijske stranke moraju prebroditi sva podmetanja i probleme, te kako su one dužne građanima dati priliku da glasuju za Pravaški blok.