• Pravaši podržali humanitarnu akciju Udruge za sindrom Down – Zagreb


    Pravaški blok podržao humanitarnu akciji koju je na Cvjetnom trgu organizirala Udruga za sindrom Down – Zagreb

    Kandidat za gradonačelnika Grada Zagreba Pravaškog bloka (koalicija HSP-HČSP), Siniša Šukunda, zajedno s kandidatima za dogradonačelnike Ivanom Pavićem (HČSP) i Miroslavom Šurbekom (HSP ) prisustvovao je u subotu 18.3.2013. u humanitarnoj akciji koju je na Cvjetnom trgu organizirala Udruga za sindrom Down – Zagreb. Naš kandidat je zajedno sa svojim suradnicima i ostalim kandidatima za gradonačelnika pomogao akciju prodaje ulaznica za koncert koji je Udruga za sindrom Down – Zagreb organizirala povodom Svjetskog dana sindroma Down. Koncert će se održati sutra 19.3.2013. u Hypo centru s početkom u 20.00 sati.

    Pravaški blok podržao humanitarnu akciji koju je na Cvjetnom trgu organizirala Udruga za sindrom Down – ZagrebPravaši su svojim prisutstvom pokazali da desne opcije nisu isključivo nacionalno i domoljubno orijentirane, već da postoji i velika doza osjetljivosti za ljude sa posebnim potrebama.

    Pravaški blok će i ubuduće podržavati sve  humanitarne akcije, kako bi se javnost senzibilizirala sa svim osobama s invaliditetom i poteškoćama u razvoju jer i oni su građani našeg grada.