• Pravaški blok HSP – HČSP predstavio kandidate u Sesvetama


  Pravaški blok Zagreb - predstavljenje u Sesvetama

  Dana 15.3.2013. Pravaški blok je predstavio kandidate za gradonačelnika Zagreba i zamjenike. Predstavljanje se održalo u Plavoj dvorani u Sesvetama pred stotinjak članova i simpatizera. Mnogi članovi i simpatizeri nisu mogli doći zbog drugih obveza, ali su izrazili svekoliku potporu Bloku i kandidatima. Sesvete je prava pravaška utvrda i to ćemo pokazati na izborima za Gradsku četvrt, na kojima očekujemo najmanje pet mandata u Vijeću.

  Skupu se obratio predsjednik HČSP-a Josip Miljak, te poručio da je Pravaški blok jedina alternativa dosadašnjoj vlasti, i jedina od svih koje se nude kao nešto novo, a ustvari zastupaju sami sebe i svoje partije, a narod i zagrepčani su im zadnja briga. Siniša Šukunda HSP, kandidat za gradonačelnika, je naglasio da unatoč podmetanjima Pravaški blok ide dalje i svakim danom je sve popularniji. Upravo taj rast popularnosti Bloka je mnogima trn u oku i nagovještaj njihova konačnoga pada s grbače zagrepčana i zagrepčanki.

  Predstavili su se i zamjenici gradonačelnika Miroslav Šurbek (HSP) i Ivan Pavić (HČSP). Šurbek je izrazio brigu za male poduzetnike, obrtnike i taksiste, a Pavić je naglasio kako je on živi primjer kako prolaze mladi i obrazovani zagrepčani, koji nisu dio partijskoga klana, pa on kao magistar geologije s trideset godina još nema posao. Kakva je to vlast koja od takvih mladih ljudi radi socijalne slučajeve. Kao paradigma očajnoga stanja u društvu i beznađa koje širi aktualna vlast, je poruka dobro uhljebljene djelatnice s burze rada, koja je Paviću preporučila neka ode iz Hrvatske potražiti posao negdje drugdje.

   

  Pravaški blok – Zagreb
  (HSP i HČSP)