• Siniša Šukunda: Pravaši s naše liste uvijek će se brinuti o svojim građanima


  Siniša Šukunda - kandidat za gradonačelnika Grada Zagreba

  “Pravaši s naše liste uvijek će se brinuti o svojim građanima” – poručio je danas na konfereniciji za novinare popvodom potpisivanja koalicijskog sporazuma sa strankom Volim Hrvatsku i Nezavisnom listom Pere Kovačevića, kandidat HSP-a za gradonačelnika Zagreba, Siniša Šukunda.

  Loša situacija u Zagrebu rezultat je sukoba Gradonačelnika i Gradske skupštine

  “Nema krize koja nije pogodila Zagreb u zadnje četiri godine. Skupština i gradonačelnik ratovali su do zadnje kune građana. Danas grad ima 50 tisuća nezaposlenih, a za sve je kriva aktualna vlast” – kazao je Pero Kovačević, kandidat za zamjenika gradonačelnika.

  Poručili su da znaju gdje su problemi u Zagrebu te kako ih riješiti, a jedan od planova koalicije je i ponuditi Zagrepčanima besplatnu pravnu pomoć.

  “Ima jako puno ljudi koji ne mogu sebi priuštiti pravnu pomoć, a potrebna im je zbog ovrha i sličnih predmeta. Mi imamo namjeru pomoći im u tome” – dodao je Kovačević.

  Za loše poslovanje Holdinga postoji rješenje, a to je osnivanje kriznog menedžmenta i transparentno poslovanje, a svi oni koji su na bilo koji način zloporabili javne položaje, za to trebaju i odgovarati, poručili su.

  Roko Šikić, predsjednik stranke Volim Hrvatsku, istaknuo je da interes građana mora uvijek biti ispred stranačkih ili osobnih interesa. “Pozivam sve domoljubne stranke i istaknute pojedince da se pridruže našoj opciji i da zajedno omogućimo građanima Grada Zagreba da njihov interes bude na prvom mjestu” – naglasio je Šikić.

  Izvor: Večernji list