• Siniša Šukunda za Dnevnik.hr: Zašto sam najbolji?


  Ja, kao budući gradonačelnik Grada Zagreba, i stranke koalicije ZAJEDNO koja me podržava, a čine ju HSP, Akcija za bolju Hrvatsku, Volim Hrvatsku i nezavisna lista Pere Kovačevića, svoj rad temeljimo na načelu znanja, poštenja i odgovornosti – mi stvaramo treći put.

  zagreb_zajedno_slider

  Najbolji smo jer:

  – Učiniti ćemo Zagreb, a s time i Hrvatsku boljom.

  – Želimo da Zagreb bude ishodište novih inicijativa, novog načina upravljanja, zamašnjak izlaska iz recesije jer Zagreb ima resurse samo ih treba pošteno i domaćinski upotrijebiti.

  – Naša koalicija je pripremila niz inicijativa za ekonomsko oživljavanje Grada, te razvoj njegove infrastrukture.

  – Boljim rasporedom najvećeg prireza u državi i mudrim upravljanjem, namjeravamo zaposliti mlade ljude, oživjeti stare zagrebačke obrte, urediti ulice, parkove, igrališta itd.

  – Ovo je lijep i veliki Grad s puno nedostataka, ali i s puno mogućnosti da se pokrene novi vjetar. U Zagrebu živi i školuje se puno pametnih mladih ljudi koji ne vide svoju perspektivu.

  – Iskustvom i znanjem starijih i inovativnošću i pameću mladih, Zagreb opet može postati vođa i uzor drugima, ali za to treba volja i težak rad, a ne politiziranje i stranačko prepucavanje koje blokira i sadašnjost i budućnost života u gradu.

  Ne pristajemo na beznađe i defetizam. Svojim znanjem, poštenjem i odgovornošću znamo da možemo unijeti novi vjetar vjere u bolji život konkretnim potezima koji bi poboljšali standard i život svih nas građana Zagreba. Upravo zbog toga što jednako razmišljamo i što nam savjest ne dozvoljava da bacimo “koplje u trnje”, krenuli smo na izbore u Zagrebu zajedno jer želimo biti novi put, novi vjetar, bez stranačke stege i “rođačke”pripadnosti.

  Izvor: Dnevnik.hr