• HSP Karlovac daje priliku mladima, na njima gradimo našu budućnost.


  Mi mladi HSP- Karlovac mislimo i tvrdimo da smo sposobni i za puno više i željni smo se dokazati i pokazati svoju kreativnost i raditi za boljitak Karlovca i Karlovčana.karlovac mladi
  Želimo raditi i doprinositi boljitku našega grada, uvijek smo na raspolaganju strankama i udrugama u kojima volontiramo i obavljamo sve što se od nas traži a za uzvrat budemo iskorišteni za reklamu i služimo samo kao statisti za uljepšavanje plakata i naslovnica.

  Stranke moraju biti produžena ruka škola i obitelji gdje će nas starije kolege u stranci učiti opće prihvaćenim vrijednostima i brizi za svoje sredine kao i odgovornosti prema društvu.
  Prihvaćajući načela HSP prihvaćamo i brigu za sredine u kojima živimo, iz tog razloga i jesmo prihvatili mjesta na izbornim listama.

  karlovac mladi hsp
  Imajte povjerenja u našu sposobnost i našu kreativnost vjerujte u nas, ako nam date povjerenje i ako vjerujete u nas imati ćemo jedan razlog više da ostanemo u svome gradu i svojoj domovini da razvijamo naš grad i našu domovinu a ne zemlje širom zemaljske kugle.

  Mladež HSP Karlovac