• HSP KARLOVAC: “Istina će nas osloboditi”


  HSP Karlovac je reagirao na prilog koji je emitirala TV NOVA u kojem su prenijeli izjavu saborskog zastupnika Sinčića. Demantij donosimo u cjelosti.

  veselko krnjićPoštovani!
  Smatramo se dužnim reagirati na vijest koju ste prenijeli o kandidaturi gosp. Ivana Vilibora Sinčića za gradonačelnika grada Karlovca, a u kojoj se ističe da grad Karlovac  uvijek ima samo kandidate za gradonačelnika iz redova HDZ-a i SDP-a.
  Radi objektivnoga informiranja javnosti smatramo da ste postupili neprofesionalno prenoseći izjavu g. Sinčića (a niste ju provjerili) a koju je on objavio na svome fb profilu u najavi kandidature za gradonačelnika grada Karlovca.

  Hrvatska stranka prava (HSP)  je u gradu Karlovcu na prošlim izborima za lokalnu samoupravu imao kandidate za sva tijela lokalne vlasti kako u gradu tako i u Županiji Karlovačkoj.

  Ne ulazimo u to dali je g. Sinčić iz razloga nepoznavanja političke  scene u gradu u kojem ističe svoju kandidaturu ili namjerno izostavio ostale političke stranke i skupine građana koje su imale svoje kandidate, ali mi od medija očekujemo da  ne marginaliziraju ničiji trud i rad.

  Žao nam je ako je g.Sinčić namjerno izbjegao spomenuti i HSP koja je imala svoga kandidata za gradonačelnika grada Karlovca  jer smo mi u HSP-u mišljenja da se mladi moraju uključiti u sve segmente društva pa tako i u politiku.

  HSP Podružnica Karlovac
  Veselko Krnjić, predsjednik