• Ivan Krajcar predsjednik ogranka HSP Banija, firme koje djeluju u ovoj Gradskoj četvrti mogle bi financirati sportsko igralište i vratiti dug sredini u kojoj djeluju.


  ivan krajcarNakon provedenih izbora popularno nazvani komunalni na kojima je  Hrvatska stranka  prava igrala značajnu ulogu, HSP u Karlovcu nastavlja s projektom “HSP DOM SVIH PRAVAŠA” i okupljanjem pravaša u jedinu pravu Hrvatsku stranku prava.

  Nakon stečenih uvjeta,  osnovan je ogranak  HSP-a u jednoj od većih gradskih četvrti u Karlovcu, G.Č. Banija.
  Za predsjednika ogranka Banija, HSP-ove podružnice Karlovac izabran je Ivan Krajcar.

  Nakon izbora za predsjednika ogranka Krajcar je kao jedan od važnijih problema u svome kvartu istaknuo je nedostatak sportskih terena za mlade i igrališta za predškolsku djecu.

  Dva postojeća igrališta su u sklopu škole i dječjega vrtića i nisu otvorena za slobodnu upotrebu.
  Krajcar nadalje ističe da u gradskoj četvrti Banija posluje niz velikih tvrtki i poslovnih centara koje su u poslovnim zonama a kojima je grad Karlovac pogodovao prilikom otvaranja poslovnih zona te smatra da je vrijeme da nešto i daju zauzvrat G.Č. Banija a samim tim i Karlovcu.

  Jedan moderan sportski teren za mlade za njih sigurno ne predstavlja veliku investiciju, a na taj način bi vratili dug zajednici u kojoj posluju i ostvaruju prihode.

  hsp