• Juraj Škrtić i dalje predsjednik Sportskog saveza invalida Karlovačke županije


  Član predsjedništva HSP-a i predsjednik Županijskog vijeća HSP-a Karlovačke županije Juraj Škrtić, ponovno je izabran za predsjednika Sportskog saveza invalida Karlovačke županije
  škrtić 2Izborna godišnja sjednica Skupštine Sportskog saveza invalida Karlovačke županije održana je u prostorijama Saveza udruga osoba s invaliditetom Karlovaćke županije u Banjavčićevoj ulici.
  Predsjednik Juraj Škrtić podnio je izvješće o radu u protekloj godini i istaknuo da sport osoba s invaliditetom u Karlovačkoj županiji napreduje iz godine u godinu.
  -Moram reći da se radi vrlo ozbiljno i postižemo sve bolje rezultati. Karlovačka županija po rezultatima u vrhu je sporta osoba s invaliditetom u Hrvatskoj. Mi imamo dva, tri kandidata za Paraolimpijske igre u Rio de Janeiru, a to je za nas velika stvar. Nadamo se da će oni ispuniti potrebne norme i da će predstavljati Hrvatsku na tom velikom natjecanju, rekao je Juraj Škrtić.škrić

  Predsjednici svih klubova koji čine Sportski savez invalida Karlovačke županije predstavili su rezultate svojih klubova. Juraj Škrtić ponovno je donio povjerenje članova Skupštine, pa je izabran za predsjednika u mandatu od 2015. do 2019. godine. Za dopredsjednika izabran je Vlatko Golac. Osim njih dvojice u Izvršni odbor izabrani su Miroslav Pavletić, Marijan Tonžetić, Petar Mihalić, Duško Petrović i Vladimir Srpak. Predsjednik Saveza sportova Karlovačke županije Josip Zaborski čestitao je osobama s invaliditetom na zaista lijepim sportskim rezultatima, te istaknuo da je Savez u prošloj godini izdvojio za sport osoba s invaliditetom 51 tisuću kuna. Dio sredstava išao je Sportskom savezu invalida Karlovačke županije, a dio izravno klubovima.

  izvor:http://www.hrk.hr/hsp