• Kandidati HSP-a u Karlovcu


    Kandidat Hrvatske stranke prava za gradonačelnika Karlovca na predstojećim lokalnim izborima bit će umirovljeni brigadir Hrvatske vojske, Marinko Marinović.

    Jurica Jašinski i Marinko Marinović (foto: <a href="http://www.karlovacki-tjednik.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=7082:predstavljeni-hsp-ovi-kandidati-za-gradonaelnika-i-upana&catid=2:gradska-kronika&Itemid=3"> Karlovački tjednik</a>)

    Od 6. listopada 2012., kad je karlovačka podružnica HSP-a ponovo formirana, osnivaju se novi ogranci u gradskim četvrtima i mjesnim odborima, svakodnevno stižu novi članovi ili se vraćaju stari, i radi se. Kao dokaz da je HSP dovoljno snažan govori činjenica da ova stranka ide samostalno na izbore. “Mi smo treća opcija, ni lijevo ni desno, nego samo HSP”, rekao je predsjednik podružnice Dražen Bogović, koji je i predstavio kandidate.

    Evo što su oni u svom prvom nastupu istaknuli. Kandidat za gradonačelnika Marinko Marinović kaže da mu je cilj moćni i snažni Karlovac kao što je nekad bio: “Uvijek mi je na umu bila pravda i pravičnost. Pravdu i pravičnost osjetio sam da se može pružiti, odnosno da se može nešto dati na tom planu u okviru Stranke prava, a Stranku prava znamo da je kroz povijest Karlovca uvijek krasilo domoljublje, intelektualizam i poduzetništvo. Dakle, Stranku prava krasilo je srce, um i rad. Mi smo spremni i sposobni da ta tri stupa ostvarimo i da gradu Karlovcu vratimo ono što je on nekad bio, a to je poglavito hrvatsko mjesto. Grad Karlovac to zaslužuje i budući da se on nalazi u središtu Hrvatske, on povezuje panonsku i primorsku Hrvatsku. Što reći? Mi poštujemo kandidate drugih stranaka i nezavisnih lista i spremni smo se s njima nadmetati. Nadmetati u programima, idejama i planovima. Formirat ćemo izborni stožer sastavljen od mladih ljudi i priznatih stručnjaka te vladu u sjeni za ova četiri mjeseca do izbora. Napravljen je i nacrt programa koji će uskoro biti objavljen na web stranici stranke.”

    Izvor: Hrvatski radio Karlovac