• OZALJSKI PRAVAŠI VRATILI SE U HSP!


  CERJANEC OZALJSukladno Statutu HSP-a održan je Izborni zbor HSP-a podružnice grada Ozlja dana 29.11.2014. godine,   s početkom u 17 sati u restoranu “Papalina”.
  Nakon ispunjenih uvjeta zbor podružnice je otvorio i vodio predsjednik Županijskog vijeća HSP-a Karlovačkke županije i član predsjedništva HSP-a Juraj Škrtić. Tom prilikom je pozdravio prisutne istaknuvši da ponovno osnivanje podružnice HSP-a Ozalj znači povratak pravaša u svoj dom  – HSP.
  Uslijedio je radni dio sastanka osnivanja podružnice izborom vodstva podružnice.
  Za predsjednicu je izabrana: KATARINA CERJANEC
  Za dopredsjednike izabrani su: STJEPAN MIHALIĆ, DEJAN LUKUNIĆ
  Za tajnicu izabrana je: JOSIPA MIHALIĆ
  Za rizničara izabran je: MARIN ŽAPČIĆ
  Za članove izvršnog  odbora izabrani su: SANDI LUKŠIĆ i JASMIN ČULIG.

  U nadzorni odbor podružnice HSP-a izabrani su:
  BOŽIDAR MILETIĆ kao predsjednik,
  TOMISLAV CERJANEC kao član,
  DANIJEL CERJANEC kao član,
  CERJANEC OZALJ 1 Novaizabrana predsjednica podružnice KATARINA CERJANEC se obratila prisutnima zahvalivši se na odazivu i ukazanom povjerenju. Posebno se zahvalila g. JURAJU ŠKRTIĆU predsjedniku Županijskog vijeća HSP-a i članu predsjedništva HSP-a i glavnoj tajnici HSP-a MIRELI BUŠLJETA FELC što su svojom nazočnošću ukazali veliku čast i potporu novoj podružnici i vodstvu podružnice.Tom prilikom predsjednica podružnice HSP-a Ozalj Katarina Cerjanec je istaknula da politika države nije primjerena trenutku u kojem se nalazi Hrvatska i da se vodi politika koja stvara preduvjete za odlazak mladih, a ne politika ostanka mladih u RH.

  Prisutnima se obratila glavna tajnica i članica predsjedništva HSP-a gosp. Mirela Bušljeta Felc istaknuvši veliko zadovoljstvo nazočiti obnavljanju podružnice i primiti pod pravaško okrilje nove mlade članove, istaknuvši da je HSP DOM SVIH PRAVAŠA.

  hsp