• PRIOPĆENJE HSP KOPRIVNICA – USKORO OBNOVITELJSKI ZBOR.


  ujedinjenje svih pravaša

  Dugo očekivana i najavljivana ostavka predsjednice HSP-a dr. Ante Starčević, Ruže Tomašić, kao i njeno istupanje iz članstva navedene stranke, odnosno poziv predsjednika HSP-a Daniela Srba na ujedinjenje svih pravaških opcija, povod je i za naše priopćenje

  Ovim putem pozivamo sve pravašice i pravaše, simpatizere i članove, sa područja  Koprivničko – križevačke županije da nam se pridruže, da se vrate tamo gdje je mjesto svakom istinskom pravašu i domoljubu.

  Hrvatska stranka prava, u našem gradu, a i županiji, tijekom proteklih godina prošla je težak put. Nije bila pošteđena  opstrukcija  različitih oblika, manifestiranih kroz potkupljivanje, ucjenjivanje, ubacivanje raznih doušnika bivših jugoslavenskih tajnih službi, kao i ljudi osuđivanih za razna kaznena djela koji su imali samo jedan cilj, a to je potpuno marginaliziranje i gašenje Hrvatske stranke prava u ovom dijelu domovine.

  Skorim obnoviteljskim zborom u gradu Koprivnici, a vrlo brzo i u čitavoj županiji u potpunosti ćemo otkloniti nadu, tim i takvim, da će uspjeti u svom naumu, jer za istinskog pravaša politika je dužnost i obveza služenja svome narodu, svojim građanima!

  Podružnica  HSP-a Koprivnica
  Povjerenik Branimir Begović