• Izborni Zbor HSP-a podružnice Otočac


  Kristijan Bakarić - predsjednik Podružnice OtočacDana 18. ožujka 2012. u 18:00 sati članovi HSP-a održali su Zbor podružnice grada Otočca, kojega je sazvao predsjednik Županijskog vijeća Ličko-senjske županije. Nakon izvješća o radu podružnice grada Otočca , pristupilo se izboru dužnosnika i tijela podružnice.

  Za predsjednika podružnice grada Otočca  izabran je g. Kristijan Bakarić, za dopredsjednika je izabran g. Robert Špoljarić, tajnik g. Marijan Marić, rizničar/ka gđa  Josipa Dujmović, za članove  predsjedništva podružnice su izabrani g. Damir Grahovac, g. Željko Šporčić, g. Milan Kostelac i g. Damir Bičanić. Predsjednik i predsjedništvo je izabrano jednoglasno.

  Nakon što su izabrani dužnosnici  Hsp-a Podružnice grada Otočca, novi predsjednik  obratio  se svim nazočnim članovima i iskazao im veliku zahvalnos što su ga izabrali.

   U svom obračanju uz ostalo  naglasio je” da  Hsp je jedina prava stranak Prava, te da će narod znat prepoznati ono što pravaši nose u sebi , a to je ljubav prema domovini.”

  Predsjednik Glavnog stana gospodin Berislav Gržanić čestitao je novoizabranom predsjedniku gsp.Kristijan Bakarić  i ostalim izabranim članovima predsjedništva  Podružnice grada Otočca, te je izjavio “Da je Hsp na nivou županije Ličko-senjske po broju članova druga stranka” . S time je dao doznanja da se na Hsp na sljedečim lokalnim  izborima  mora ozbiljno računati.

   

   Bog i hrvati!