• Zbor podružnice HSP-a Gospić


  Zbor podružnice HSP-a Gospić

  Danas se u Gospiću, u kolijevci pravaštva, okupila nova snaga HSP-a koja pred nadolazeće lokalne izbore želi Gospiću vratiti vjeru u sebe, vjeru utemeljenu na tradiciji najboljih gradskih sinova i kćeri, koji su stoljećima gradili hrvatski Gospić po mjeri svakog čovjeka.

  Berislav Gržanić i Milan MataijaHSP će Gospiću ponuditi ljude i program koji će označiti novi zanos, povjerenje, zajedništvo i domoljublje proisteklo iz vrijednosti Domovinskog rata od kojeg pravaši nisu i nikad neće odustati. Gradit ćemo Stranku kojoj će Hrvatska i Gospić biti iznad svega, Stranku koja će, ukorijenjena u slavnu prošlost, graditi bolju budućnost za sve građane Gospića. Mi imamo ljude odlučne odgovoriti svim izazovima pred kojima se naš grad danas nalazi i spremni smo ponuditi programe koji će Gospić učiniti ponosnim, ali i konkurentnim gradom, kakav on zaslužuje biti. Danas se u Gospiću okupljaju pravaši oko ideje novog hrvatskog pravaškog demokršćanskog zajedništva koje će već sutra obogatiti, ali i mijenjati hrvatsku političku scenu.

  Gospić je bio i uvijek će biti prepoznatljivo vrelo pravaških ideja koje su suvremene i koje znaju braniti vrijednosti koje su nas na ovim prostorima očuvale usprkos svim nedaćama.

   

  Hrvatska stranka prava
  Podružnica Gospić
  Milan Mataija, predsjednik