• Savez za Hrvatsku u Čakovcu: Birajte listu broj 9.


  marija hertelendiNa tiskovnoj konferenciji Saveza za Hrvatsku, održanoj u Čakovcu 20.05.2014. s početkom u 11,00 sati predstavnici Hrvatske stranke prava (Marija Hertelendi)  i Hrasta (mr.sc. Hrvoje Šlezak)  pozvali su građane Čakovca i žitelje Međimurske županije da iziđu na predstojeće izbore za Eropski parlament 25. svibnja  i daju svoj glas listi br. 9.

  Savez  za Hrvatsku Savez je državotvornih stranaka  koji je osnovan da vrati vjeru u budućnost svakom hrvatskom građaninu. Na listi Saveza  8 je  branitelja, što nema niti jedna lista drugih političkih opcija. Kandidati Saveza za Hrvatsku  znati će braniti i zastupati interese hrvatskih građana u EU kao što su znali  braniti Hrvatsku 90-tih.  Na  listi Saveza za Hrvatsku je Dr. sc. Stjepan Ribić, koji je 90-tih bio maloljetni dragovoljac Domovinskog rata , a danas je direktor najuspješnije regionalne razvojne agencije koja je povukla najviše sredstava iz EU fondova. Takvi ljudi trebaju Hrvatskoj, a ne podobni stranački činovnici. 

  Kandidati saveza su prof.dr.sc. Milan Kujundžić (HZ), Ladislav Ilčić (Hrast), Daniel Srb,dipl.ing. (HSP), Branko Borković (A-HSS), dr.sc Stjepan Ribić(HDSSB), Ana Silvestrić,mag.med.biotechn., Zlatko Gregov (OS), Sandra Bršec Rolih, univ.spec. oec., mr. Željko Cvrtila (ABH), Marko Lukić (ZZH) i prof. dr.sc. Vladimir Šišljagić (HDSSB).

  Kandidati Saveza za Hrvatsku ne želi da građani Hrvatske dijele sudbinu Grčke i zato nudi političku snagu koja će vratiti vjeru hrvatskom narodu da politika može biti moralna i poštena.

  Zato poručujemo građanim i žiteljima cijele Međimurske županije  da biraju dobro za Hrvatsku, da biraju dobro za budužnost svoje djece – da izađu na izbore i glasaju za kandidate SAVEZA ZA HRVATSKU NA LISTI BROJ 9.

  HSP Međimurske županije