• HSP jedini jamac zaštite nacionalnih interesa i resursa


    Daniel Srb - HSP jedini jamac zaštite nacionalnih interesa i resursa“Hrvatskoj treba snažna Hrvatska stranka prava jer je ona jedini jamac zaaštite nacionalnih interesa i resursa koji trebaju biti temelj gospodarskog razvoja”, poručio je s predizbornog skupa u prepunoj Gradskoj knjižnici i čitaonici predsjednik stranke i nositelj liste za IV izbornu jedinicu Daniel Srb.

    Poručio je da se HSP jedini protivi ulasku Hrvatske u EU jer, kako je rekao, to neće ništa dobro donijeti građanima. ” HSP ne želi da Hrvati budu jeftina radna snaga, a Hrvatska tržište za europske industrije, priča o EU fondovima je prevara jer je to naš novac koji će nam vraćati samo djelomično s tim da naše gospodarstvo, zbog nelikvidnosti, neće moći povući taj novac”, pojasnio je Srb.

      HSP se, kako je rekao, zalaže za svekoliki gospodarski razvoj zemlje temeljen na komparativnim prednostima, a ne da nam EU birokrati diktiraju što ćemo razvijati, a što ne. Odbacivši mogućnost da HSP sudjeluje u političkoj trgovini zamjerio je dosadašnjoj vlasti, ali i njezinim lijevim oponentima, da su zajedno sudjelovali u raspordaji nacionalonog bogatstva. Isto tako, zapitao se i što su slavonski regionalisti, koji su dosad bili na vlasti, učinili za Slavoniju, osim što se inate i što su “cirkus uveli u politku”. “Upravo je Đakovo platilo cijenu zbog cirkusa u politici”, naglasio je Srb.

     Dosadašnjoj hrvatskoj vlasti zamjerio je što je dopustila progon hrvatskih branitelja i to u Srbiji koja je pokrenula novi “Memorandum”. “Nama su problemi naši koji to ne shvaćaju”, poručio je Srb pozvaši birače da svoj glas daju HSP-u kao jedinom jamcu očuvanja nacionalnih interesa.

    Na predizbornom skupu HSP-a govorio je i Josip Tokić kandidat na listi u IV. izbornoj jedinici.