• Izborni Zbor podružnica Našice; Za predsjednika izabran Ivan Mihalj.


  hsp našice 1Podružnica Hrvatske stranke prava Našice ima novog predsjednika Podružnice i novo vodstvo.  Na danas održanom izbornom Zboru podružnice, za predsjednika je izabran Ivan Mihalj. Dopredsjednici su Josip Drenovac i Dražen Makaj, tajnik je Dejan Januzović. Dok je za rizničara izabran Jozo Mihalj.
  Rad podružnice će nadzirati Alen Krištofek kao predsjednik Nadzornog odbora, te članovi Tihomir Kovačević i Slavko Maligec.

  Kao gosti Zboru su nazočili predsjednik HSP-a Daniel Srba, predsjednik ŽV HSP OBŽ Damir Kupanovac, predsjednik podružnice Osijek Drago Marković.
  Činom ustrojavanja podružnice Našice, HSP je i u ovom gradu krenuo u ozbiljne pripreme za slijedeć lokalne izbore. Projekt “HSP DOM SVIH PRAVAŠA” ide dalje i i ispunjava svoju svrhu.
  Novoizabrani predsjednik podružnice Ivan Mihalj zahvalio je nazočnima na izboru na odgovornu dužnost, te istaknuo da su Našice uvijek disale pravaški i da će on svojim angažmanom HSP vratiti na pozicije koje HSP kao jedina i prava pravaška stranka zaslužuje.
  hsp našice
  Posebno ističemo da su u vodstvu  podružnice HSP Našice   vukovarski branitelji  Tihomir Kovačević i Dražen Makaj,  HOS-ovci i pripadnici 132. brigade.

  hsp